Wysłany:
2006-03-16, 10:21[szablony] Jak Wam się podobają ?
Wypowiedzcie się na temat szablonów zamieszczonych na naszej stronie, które z nich Wam się podobają a jakie nie. Kogo z projektantów najbardziej cenicie ?
czy system pokazywania szablonów jest wystarczający, czy może przydałoby się coś wykasować / zmienić / dodać ?
sugestie mile widziane, konstruktywna krytyka także
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-16, 14:51
Nie za wczesnie na takie pytania? :> Jezeli mam byc szczera, to jak na razie malo szablonow mi sie naprawde podoba... ale juz niedlugo bedzie lepiej
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-03-16, 15:50
Też tak sądze. Obecne sa raczej robione pod ilośc niż jakość, ale to się niedługo zmieni :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-03-16, 16:20
Teraz nie tylko bedzie duzo, ale tez dobrej jakosci
Mam nadzieje, ze zachowamy nasz rytm tygodniowy, ale bedzie latwo zwlaszcza, ze jest duzo projektantow
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2006-03-16, 17:25
Dzieki temu serwisowi, mam nadzieje, zmieni sie mentalnosc niektorych projektantow, ktorzy biora gotowa grafike z dA (oczywiscie bez pozwolenia) i dorabiaja pare ramek zeby miejsce bylo na tekst. Teraz bedziemy projektowac szablony, a nie tylko robic
A ja sie chyba poświęcę i zrobie kilka szablonów z tym całym Tokio Hotel za jakiś czas. Nikt ich nie robi, a młodzi szukają.
Jeśli mam być skromna, podoba mi się moja praca ^^' ale lubię oczywiście popatrzec na cudzą. Szablony Inventive są fajne, ciekawią mnie przyszłe prace nowych projektantów. Właściwie to sie nie moge doczekac powiększenia grupy, bo mam wyrzuty sumienia z powodu braku czasu --'
Wysłany:
2006-03-16, 17:32
Moge uchylic rabka tajemnicy co do jednego z przyszlych szablonow, nie zostal opublikowany na stronie bo nie mielismy czasu jakos
http://inventive.ovh.org/...wery/index.html
A tak w ogole, to ja tez nie mam za wiele czasu bo studia duzo pozeraja, ale dwa na tydzien... hmm, sadze ze tyle bede w stanie zrobic (chyba )
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-16, 19:17
Szablony Inventive są dobre choc ja wzoruję się i podziwiam projektantów z serwisu UbierzSię! uważam że robią genialne kompozycje zwykłego zdjęcia dodając starą kartkę czy brush.
Co do robienia szablonów z Tokio Hotel ja robiąc szablony dla Blogiwcza (za dużo nie zrobiłam ale to tak ogólnie mówię) nie robie layi z tym czego szukają ale to co mi się podoba a jeżeli komuś to przypadnie do gustu to będzie mi miło. Nienawidze Tokio Hotel i nie wiem czy mogłabym zrobic szablon z nimi jeśli by mnie o to poproszono. Jednak jeśli ktoś ma obojętny stosunek do takich rzeczy to podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).