Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 15-11-2006, 22:51 Wojna na słowa / argumenty
OK, każdy z nas chyba wie o co chodzi i zapene każdemu się przydarzyła nie jeden raz.
Baaaa, tylko czekamy na okazję kiedy możemy troche poobrazac, najlepiej oczywiscie w zawoalowany sposob i inteligentnie.
Ja osobiscie uwielbiam wszelkie gorące dyskusje, gdzie trzeba pomyśleć zanim się napisze posta, owszem, podczas takich dyskusji czesto dochodze do wniosku, ze rozmawiam z glupkiem no ale, nie zmienia to faktu, ze chcac nie chcac, sprawia mi przyjemnosc taka mocna, ostra dyskusja.
Macie tak samo? Czy lubicie wdawac sie w sprzeczki w internecie? Na forach, blogach czy przez messengery. Ja dzisiaj, przykladowo mialam taką sytuacje
Cytat:
18:50:27 (...)
własnie pokazujesz jaka z ciebie kobietawidocznie za mało przebywasz w towarzystwie prawdziwych kobiet
18:50:59 frozenlust (...)
dzieciaku, takich syneczkow jak ty zjadam na sniadanie (i pozniej mam niestrawnosc)
powiem ci cos jeszcze
18:51:11 frozenlust (...)
nie imponuja mi twoje slowa
18:51:22 frozenlust (...)
moglabym sie tak spierac z chlopczykiem z gimnazjum
i pewnie tak wlasnie jest
Aaah, piękna rozmowa, chociaz rozmowcy (dwaj sie trafili przy jednym kompie) troche nei kumaci.
Kto chcialby przeczytac calosc w celach humorystycznych, to wystarczy dac znac
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 15-11-2006, 23:57
Heh. Kiedys mielismy fajna 3osobowa ekipe ktora nie przegrala wojny na slowa. Ale teraz tez sobie radzimy. Grunt to myslec szybko, uzywac kulturalnych zwrotow i bezczelnych przeslanek.
Stary topic , ale szukam czy istnieje temat o softach i kazdy napotkany temat(i ciekawy) odwiedzam po drodze , a opcji szukaj nie chce mi sie uzywac
Osobiscie uwielbiam wojne i czasem jak sie loguje na forum , to tylko po to i jak jakis cwiercmozg mi wyskakuje na gg ze swoim cze ablo poklikasz , to nie moge sie powstrzymac , ale sam nie robie takich glupot i nie wypisuje do kazdego nieznajomego bzdet , bo to tylko swiadczalo by o moim poziomie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum