Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
jak wam się podoba taka muzyka w wykonaniu kobiety ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 27-05-2007, 17:13
Za mało w niej tego wewnętrznego YO, ktorego jest az za duzo w innych rodzimych wykonawcach. O ile afroamerykanom to pasuje, to polacy wypadaja po prostu smiesznie.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-05-2007, 17:14
normalny hiphop czy rap to nie jest YO-YO
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-08-2007, 23:46
a co konkretnie ci zalatuje :> ? które kawałki ? jakie ich elementy ? co jak co to w ogóle bym jej do sistars nie porównał moim zdaniem jest lepsza od wielu facetów zajmujących się tym samym i jest na kim oko zawiesić
Wysłany: 06-08-2007, 12:32
jeżeli uważasz ich za MC to spoko ^^ bo ja ich nawet to porównywania bym nie wcisnął
Wysłany: 13-08-2007, 23:43
Zzielona napisał/a
A ja nie lubię hip - hopu
tak o bo wielu nie lubi ? czy posłuchałaś jej kawałków i tak stwierdzasz :> ?
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 14-08-2007, 12:06
Cytat
tak o bo wielu nie lubi ? czy posłuchałaś jej kawałków i tak stwierdzasz :> ?
Kiedyś słuchałam bardzo dużo hip - hopu, nawet tańczyłam hip - hop i siłą rzeczy musiałam tego słuchać na zajęciach. Ten typ muzyki po prostu mnie znudził
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 14-08-2007, 13:52
A kto to jest Llu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum