Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-05-27, 16:13
Za mało w niej tego wewnętrznego YO, ktorego jest az za duzo w innych rodzimych wykonawcach. O ile afroamerykanom to pasuje, to polacy wypadaja po prostu smiesznie.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
godson90
Wysłany:
2007-08-05, 18:46
hmmm... za bardzo mi tu zalatuje kiczem;/ Drugi sistars ktory uwaza sie za hip-hop.Dla mnie to popsyf
a co konkretnie ci zalatuje :> ? które kawałki ? jakie ich elementy ? co jak co to w ogóle bym jej do sistars nie porównał moim zdaniem jest lepsza od wielu facetów zajmujących się tym samym i jest na kim oko zawiesić
godson90
Wysłany:
2007-08-06, 07:28
mezo,doniu i liber to sa smiecie ktorych ona moze wciagac nosem Moze i dla niektorych jest fajna ale mi jednak... zalatuje
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-14, 11:06
Cytat
tak o bo wielu nie lubi ? czy posłuchałaś jej kawałków i tak stwierdzasz :> ?
Kiedyś słuchałam bardzo dużo hip - hopu, nawet tańczyłam hip - hop i siłą rzeczy musiałam tego słuchać na zajęciach. Ten typ muzyki po prostu mnie znudził
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).