Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-05-2007, 00:59 [Reggae] East West Rockers
niestety nie udało mi się ich posłuchać na żywo w listopadzie w hali ludowej na One Love bo grali o dość dziwnej porze tj. około 4 rano kiedy ja tam byłem od 17, więc już nie dałem rady a nie skojarzyłem wtedy za dobrze ich muzyki, dopiero potem dowiedziałem się, że to skład Ras Luty.
płyte wydali 18 grudnia 2006, ma 14 bardzo fajnych kawałków, które podobają się nie tylko fanom tej muzyki ale także wielu innym osobom, na prawde polecam
informacje o płycie pobrałem z ich oficjalnej strony, znajdziecie tam też info o koncertach, jeżeli grają w waszej okolicy to warto się wybrać => http://eastwestrockers.com
moje ulubione utwory to "bless ya" i "Rockers anthem"
niedawno do kawałka "dokąd tak biegniesz" nagrano teledysk:
klip nagrywany we Wrocławiu, kładka nad torami jest niedaleko mnie, moja mama tamtędy do pracy chodziła kiedyś
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum