Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Mam kilka pytań takich.. dotyczący wyglądu. Wiadomo nie najważniejszy jest wygląd zewnętrzny, tylko to co ma się w środku Ogólem czyli chatakter, wiadomo. Ale co do wyglądu, to czy:
Można w jakiś sposób pozbyc się piegów? Chodzi mi oto, żeby nie robiec tego chemicznie, ani używac pudru, bo w szkole mamy zakaz Czytałam też, że piegi dodaje uroku dziewczynie, to + Ja mam piegi na nosie, i będę zdania, że one dodają mi tego uroku ^^
No i biust Jaki powinien byc taki najodpowiedniejszy rozmiar dla dziewczyny w wieku 13-15 lat Hmm.. Zależy to też od rozwoju. Są dziewczyny, które rozwijają się wcześniej, a są też takie, które rozwijają się później.. Ja w te wakacje pracowałam w sklepie z bielizną, z siostrą swoją Madzią, i przychodziły tam "panie" wiek ok. 16 lat i miły np. rozmiary 75a, b. Hm.. Ja mam chyba z 75 d
Kobieta, która uprawia sport..
Dziewczyny, które w szkole trenują, lub poza szkołą jakiś sport mają umięśnione ręce.. Nie ąz tak, ale mają.. To jest kolejny +. Ja osobiście też jestem sportsmenką, że tak powiem, hehe Od 3 kl. podst. grałam w kosza, lecz w 6 kl. miałam długą przerwę. Teraz chciałabym to nadrobic.. Będę grała w piłkę ręczną.. I tu mam pytanie do chłopaków..:
Podobają Wam się wysportowane dziewczyny? [Nie chodzi o takie jak Pudzian!, tylko oczywiście inne, np. polskie siatkarki ]
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-09-2007, 11:02
Hmm... Ja mam duży biust (naprawdę jest spory) i również szybko się rozwijałam... Ale mając trzynaście lat nie miałam takiego rozmiaru. Może to jakaś lewa rozmiarówka? W innych postach mówisz, że jesteś szczupła... To trochę nie idzie w parze...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
hmm tez mam piegi wiesz ja znam sposob na rozjasnianie piegow nie wie czy pomaga bo nie probowalam tez nie lubie swoich piegow ale nigdy nie mam czasu sprobowac... tak ze jak chcesz sie doweidziec to wal na Pw
_________________ Życie ma sens tylko wtedy siedy sie w to wierzy..:)
Ja odnalazlam zycia sens..:*
KOCHAM CIE KUBUS:*:*
Mam taką "prawie trzynastkę" w domu i to to ma jeszcze takie "cycorożki"
aż śmiechem wybuchnęłam
ja w wieku 13 lat to płaska jak deska byłam koleżanki wsadzały sobie papier toaletowy do staników, ale ja w gruncie rzeczy to nie szukałam niczego pod bluzką
rozmiar 75d w tym wieku? jejku, nawet taka zimowa skarpeta w staniku by takiego efektu nie dała
Mam taką "prawie trzynastkę" w domu i to to ma jeszcze takie "cycorożki"
to jest dobre.. LOL
hehe moje kumpele w tym wieku sobie wata albo papierem wypychaly... jakie jaja byly ja sie przebieraly na WF w szkole o lol wez panna sciaga bluzkie a ty wszystko wypada jak sie rozryczala az z lekji uciekla
a mojej koleżance na wf podczas skłonu z bluzki wyleciał zwitek szaraka z toalety szkolnej ale nie uciekła... powiedziała, że to do nosa no, ja też w stanikach chusteczki noszę
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 04-10-2007, 23:56
Gabi):) napisał/a:
hehe moje kumpele w tym wieku sobie wata albo papierem wypychaly... jakie jaja byly ja sie przebieraly na WF w szkole o lol wez panna sciaga bluzkie a ty wszystko wypada jak sie rozryczala az z lekji uciekla
To dlatego tak promują te wszystkie silikonowe wkładki, powiększające biust One ponoć wyglądają naturalnie i nie wypadaja Hahaha!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
no moze ale sa tez przesiesz specjalne biustonosze z gabkami powiekszajacymi u nas w jednym sklepie sa takie bustonosze ze sama gabka nic pozatym o lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum