tymcia_
|
Wysłany:
2007-09-29, 15:30 Wygląd.
|
|
|
Mam kilka pytań takich.. dotyczący wyglądu. Wiadomo nie najważniejszy jest wygląd zewnętrzny, tylko to co ma się w środku Ogólem czyli chatakter, wiadomo. Ale co do wyglądu, to czy:
Można w jakiś sposób pozbyc się piegów? Chodzi mi oto, żeby nie robiec tego chemicznie, ani używac pudru, bo w szkole mamy zakaz Czytałam też, że piegi dodaje uroku dziewczynie, to + Ja mam piegi na nosie, i będę zdania, że one dodają mi tego uroku ^^
No i biust Jaki powinien byc taki najodpowiedniejszy rozmiar dla dziewczyny w wieku 13-15 lat Hmm.. Zależy to też od rozwoju. Są dziewczyny, które rozwijają się wcześniej, a są też takie, które rozwijają się później.. Ja w te wakacje pracowałam w sklepie z bielizną, z siostrą swoją Madzią, i przychodziły tam "panie" wiek ok. 16 lat i miły np. rozmiary 75a, b. Hm.. Ja mam chyba z 75 d
Kobieta, która uprawia sport..
Dziewczyny, które w szkole trenują, lub poza szkołą jakiś sport mają umięśnione ręce.. Nie ąz tak, ale mają.. To jest kolejny +. Ja osobiście też jestem sportsmenką, że tak powiem, hehe Od 3 kl. podst. grałam w kosza, lecz w 6 kl. miałam długą przerwę. Teraz chciałabym to nadrobic.. Będę grała w piłkę ręczną.. I tu mam pytanie do chłopaków..:
Podobają Wam się wysportowane dziewczyny? [Nie chodzi o takie jak Pudzian!, tylko oczywiście inne, np. polskie siatkarki ]
|
|