Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 28-10-2007, 12:12
akurat tego nie lubię, tym bardziej kiedy facet pali papierosy i prowadzi niezdrową dietę - wtedy nasienie ma niesmaczny smak.
proponuję przenieść offtopic o seksie oralnym do odpowiedniego działu - +18, żeby dyskusja mogła prawdzidłowo - bez demoralizowania nieletnich się rozwijać.
co prawda, bz nieletnich, ale zachowując wszelkie zasady forum.
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 07-11-2007, 19:18
pudi91 napisał/a:
Zzielona napisał/a:
Takich szczegółów zdradzać Ci nikt nie będzie.
wiesz juz zdradzilas ze robisz lody. Wiec dlaczego nie powiesz czy robisz to z finalem...??
Zachowujesz się tak bezsczelnie, szczeniacko, że mój boże.. Piszesz do kobiety, o prawie 4 lata starszej od Ciebie, o takich rzeczach, bez wstydu.. Idź się spytaj mamy czy robi z finałem
Zachowujesz się tak bezsczelnie, szczeniacko, że mój boże.. Piszesz do kobiety, o prawie 4 lata starszej od Ciebie, o takich rzeczach, bez wstydu.. Idź się spytaj mamy czy robi z finałem
Debil,kretyn i jeszcze raz debil! inaczej o tobie nie mozna powiedziec!
To jest forum na ktorym moge pisac co mi sie podoba...!
Wiec won szczeniaku.....................!!!!!!!!!
A od mojej matki sie od***dol cieciu!
ZZIELONA: Tego już za wiele! Dostajesz kolejne ostrzeżenie! Jeszcze jedno i BAN!
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum