Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 27-03-2007, 23:11 Niech mi ktoś doradzi..
No to tak, za nim się tu zalogowałam byłam już wcześniej na tym forum i czytałam sobie. Ja bym chciała żeby mi doradził ktoś kto jest starszy niż moje koleżanki z klasy bo sama nie wiem czy mogę ich słuchać, a mamy to się raczej nie zapytam. Jeżeli ktoś ma inne zamiary to niech tego nie czyta i tyle. No to do rzeczy. Poznałam około 2 tygodnie temu, takiego Marcina na gg. Jesteśmy z tego samego miasta i mieszkamy blisko siebie. Jednym słowem to mi się zajebiście z nim gada jak z nikim. Wysyłałam mu swoje foty, i on mi swoje, i umówiliśmy się u niego tak żeby się spotkać i pogadać. No i było spox byliśmy umówieni. Ale niedawno on mnie zaczął prosić hmmm.. jakby to ująć, żebyśmy poszli na lody (no, ale nie takie zimne, chyba każdy wie o co łazi) i ja z początku nie chciałam ale on mnie zaczął prosić i wysyłał smutne minki. I ja po prostu nie chciałam stracić przyjaciela i powiedziałam że się zgadzam. I teraz mam problem bo ja naprawdę chce się z nim umówić ale tylko pogadać co najwyżej przytulić się. Według mnie to jest obrzydliwe to no wiecie co.. i ja troszkę nie chcę... i sama nie wiem co mam zrobić.
rodzcą napewno nie powiem, a koleżanki mnie namawiają żebym poszła... ale no skoro tak mówisz no to chyba Cie poslucham.. ale na zimne lody to przecież nic złego
Żelka, w sieci sporo jest roznych osob majacych nieczyste intencje a ci ktorzy namawiaja dwunastolatke do takich rzeczy chyba (a raczej na pewno) wlasnie do nich naleza
(fakt ze to przestepstwo pomijam...)
najlepiej powiedz rodzicom - powinni sie tym zajac
ps. napisz jeszcze ile on ma lat
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2007 Posty: 69 Skąd: toruń
Wysłany: 28-03-2007, 18:11
nigdy nie rob niczego na co nie masz ochoty, szczegolnie z chlopakiem ktorego dopiero poznalas.
niewazne ile ma lat.
jezeli na prawde cie lubi to jezeli mu to powiesz zrozumie.
jezeli nie, to znaczy ze caly czas chodzilo mu tylko o jedno.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 29-03-2007, 17:23
Fotke mógł znalezc w necie, wstawic jako swoją. No ale ja byłas u niego no to chyba wiesz jak wyglada, wiec to raczej jakis ziomek taki stary byc nie moze, powiedz rodzicom, albo odmów.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
danko
Wysłany: 31-03-2007, 01:40 Re: Niech mi ktoś doradzi..
życie polega na wyborach musisz wybrać,albo go dasz do listy zignirowanych tak jak mówiła morron albo powiec mu że niechcesz tego robić
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 285 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 02-04-2007, 09:54
Według mnie przede wszystkim nie pozwolić sobie na takie coś .. odmówić mu i powiedzieć mu że jeden taki tekst i koniec .. ( no chyba że jesteś jakąś .. ale wątpie że jesteś bo tu napisałaś )
no a koleżanki też "mądre" , niech same idą sie puszczać .. ja jak bym poszedł na te "lody" to co najmniej w trójke .. powiedz że pójdą z tobą dwie koleżanki bądź koleżanka i kolega .
a żeby być pedofilem i gwałcicielem wcale nie trzeba mieć 18 lat
No a rodzice też powinni wiedzieć o tych spotkaniach bo nie daj boże się tobie coś stanie to on będzie miał wolną ręke
heh-nie wiem naprawdę czy ludzie nie oglądają w ogóle telewizji. Można oczywiście kogoś poznać przez internet, może Ci się z nim fajnie gadać i tak dalej, ale nie masz nigdy pewności kto to jest, a jeśli już wychodzi z taką propozycją, to nie wątpliwości, że to internetowy pedofil, który czyha na młode, niczego nieświadome dziewczyny, chcąc je wykorzystać seksualnie.
Radzę chyba wejść na stroną www.sieciaki.pl i tam przeczytać jak powinno się zachować w niektórych sytuacjach, bo coraz częściej z internetu korzystają dzieci neo, co osobiście mnie przeraża, oraz od czasu do czasu zamiast gadać z nieznajomymi na czatach czy komunikatorach pooglądać wiadomości w tv-tyle słyszy się o gwałtach itede, a Ty nic sobie z tego nie robisz.
e blogowiczka, coś mi sie wydaje, że ten Twój podany wiek to jakaś ściema.
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
dawno mnie nie było bo miałam kare na kompa a co do tego chłopaka to powiedziałam mu ze nie a on zaczał pisac ";(" takie minki.. gadam jeszcze z nim czasami ale on jakis taki dziwny sie zrobil.. a co do wieku to jestem z 94 poco mam klamac zeskanowac ci paszport albo legitymacje czy co xD
no to fakt. nigdy nie wiadomo kto po drugiej stronie monitora siedzi ale mojego wieku tez nie mam zamiaru nikomu udowadniac. a poza tym wyroslam juz ze sciemniania wieku ( ;
rocznikowo te 22 mam ale z wygladu ludzie mi zazwyczaj 17 daja ; p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum