Wysłany: 12-01-2008, 00:38 Nie ucz pogardy. Ucz tolerancji !
społeczny spot reklamowy Piaskownica, oczywiście przesłanie do rodziców, teksty na prawde dobre w tej reklamie, widziałem ją przed chwilką w telewizji.
jak wam sie podoba, co myślicie o tej akcji ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ta, rodzice uczą tego dzieci, oczywiście nieświadomie, a potem kompromitują się w szkole, kiedy są wzywani do dyrektora, bo dziecko... "powiedziało coś nie tak"...
Ostatnio poszłam do mojej starej podstawówki żeby się ponabijać jakie fajne zrobili zakazy tam przez to że ktoś komuś wywalil książki do fosy. Przechodziłam obok drugiej klasy i usłyszałam: "ty zjeb**", "mama cię nie kocha, downie", "twoja stara", "pier... się", "ch... ci w dupe" itp.
Ciekawe jak takie dzieci będą się zachowywały w gimnazjum?
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum