Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-06-2006, 15:57
moim największym błędem było, ze narobiłem ludziom smaka, do czego przyznaje się po raz kolejny już
nie przemyślałem najpierw co to będzie za strona, teraz jak już wiem perspektywa robót wydaje się dość długa jeżeli chodzi o czas
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-06-2006, 18:16
Karol, tylko bez takich stwierdzeń prosze wszystko będzie, poprostu nie umiem powiedzieć kiedy.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 05-06-2006, 21:46
a może go po prostu nie ma i nie będzie. Htsz sie z nas nabija i robi nam tylko smaku zebyśmy wierzyli że kiedyś ruszy a sam siedzi i nic nie robi
mam nadizejeże nie!
Wysłany: 06-06-2006, 14:36
bardziej beznadziejna a co ?
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 06-06-2006, 18:29
jeżeli Htsz ma w zamiarze użycie tego designu, którego projekt widziałam to ja jestem całą swoją nieczystą duszą ZA. Musimy pamiętać o tym, że blogowicz w założeniu ma być znacznie bardziej rozbudowany, niż dotychczas. To ma być projekt znacznie bardziej poważniejszy i taki też powinien być jego design - poważny, czysty i przejrzysty. Skąplikowana grafika, bogata w rozne rozniaste zdjęcia, efekty, ozdobniki nie spelnia zadania.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 06-06-2006, 19:54
Raczej vortal, który skupiałby uwagę na wszystko co związane z blogowaniem O szczegółach rozmawiać nie mogę, bo za mało wiem i chyba nie jestem odpowiednią po temu osobą
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Wysłany: 07-06-2006, 00:38
Georgiana napisał/a
Skąplikowana grafika, bogata w rozne rozniaste zdjęcia, efekty, ozdobniki nie spelnia zadania.
nie spełnia bo ludzie przychodzą po grafike i informacje/dodatki dla siebie a nie po to, aby czekac za każdym przeładowaniem na załadowanie 'piknych' blenów na stronie..
Georgiana napisał/a
Raczej vortal, który skupiałby uwagę na wszystko co związane z blogowaniem
jesteś blisko, postaramy się też żeby nas nie zaszufladkowano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum