Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 12-04-2007, 20:00 CSI: Kryminalne zagadki Miami / Nowego Jorku / Las Vegas
CSI: Kryminalne zagadki Miami : niedziela 21:00 Polsat CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku : czwartek 21:00 polsat
Zagadki Miami lecą już na posacie od jakiegoś czasu zaraz po serialu Prison Break - Skazany na smierć, Zagadki Nowego Jorku od niedawna w czwartkowy wieczór.
Nie oglądam wszystkich odcinków - zalezy ile mam wolnego czasu w te dni - ale to co do tej pory widziałem jest dość interesujące, wprawdzie miejscami wydaje mi się to niezłą bójdą, jednak metody prowadzenia sledztwa przez obie grupy policyjne są dość interesujące
za granicą jak mozna się domyślać serial jest popularny, prezentowana jest tam również trecia seria o nazwie CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
ktoś z was ogląda ten serial ? które miasto lepsze ? czekam na wasze opinie o aktorach, fabule - jakości i róznorodności - wyraźcie swoją opinię, zapraszam do dyskusji
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
wszystkie wymieniłem wybrali te najbardziej znane miasta, w których jest spora przestępczość. Nowy Jork troche mi się przejada w filmach...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas TVP2 poniedziałek 23:35
okazuje się, że nawet oglądałem to pare razy na tvp2, tylko nigdy od początku i nie wiedziałem, ze to CSI. Ta seria również ciekawa polecam, szkoda, ze tak późno.
lecą dwa odcinki pod rząd.
No lubię ten serial.
Ale nie mogę powiedzieć, że uwielbiam..aż tak nie
A jeżeli chodzi o najlepszy (według mnie)
To CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
Natomiast Las Vegas jeszcze nie oglądalam... xD
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum