Wysłany:
2007-04-12, 19:00CSI: Kryminalne zagadki Miami / Nowego Jorku / Las Vegas
CSI: Kryminalne zagadki Miami : niedziela 21:00 Polsat CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku : czwartek 21:00 polsat
Zagadki Miami lecą już na posacie od jakiegoś czasu zaraz po serialu Prison Break - Skazany na smierć, Zagadki Nowego Jorku od niedawna w czwartkowy wieczór.
Nie oglądam wszystkich odcinków - zalezy ile mam wolnego czasu w te dni - ale to co do tej pory widziałem jest dość interesujące, wprawdzie miejscami wydaje mi się to niezłą bójdą, jednak metody prowadzenia sledztwa przez obie grupy policyjne są dość interesujące
za granicą jak mozna się domyślać serial jest popularny, prezentowana jest tam również trecia seria o nazwie CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
ktoś z was ogląda ten serial ? które miasto lepsze ? czekam na wasze opinie o aktorach, fabule - jakości i róznorodności - wyraźcie swoją opinię, zapraszam do dyskusji
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas TVP2 poniedziałek 23:35
okazuje się, że nawet oglądałem to pare razy na tvp2, tylko nigdy od początku i nie wiedziałem, ze to CSI. Ta seria również ciekawa polecam, szkoda, ze tak późno.
gapa [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-21, 15:30
Świetny serial. Ciekawy żadnych tam pierdółek w stylu ja cie kocham a ty spisz. Bardzo mi sie podoba.
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-02, 12:16
No lubię ten serial.
Ale nie mogę powiedzieć, że uwielbiam..aż tak nie
A jeżeli chodzi o najlepszy (według mnie)
To CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
Natomiast Las Vegas jeszcze nie oglądalam... xD
Las Vegas - moja ulubiona seria, pierwsza, jaką oglądałam i właściwie na niej poprzestałam. Nowy Jork zbytnio mnie nie zainteresował, a Miami jest zbyt patetyczne w moim odczuciu {po którejś groźbie Horejszja miałam już dosyć} i, ostatnio, zdominowane przez wymyślne nowinki techniczne. Ogólnie CSI jest emitowane na różnych kanałach z dużą rozbieżnością - AXN oferuje serię IX LA, dwójka jest kawał w tyle - z tego, co pamiętam.
______________________________________________________ you talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-23, 18:24
No ta seria jest całkiem fajna. Oglądałam to raz i nawet przypadło mi do gustu. W zasadzie nie wiem dlaczego później się tym nie interesowałam.
Swoją drogą fajniejszy od tego jest serial, gdzie odkopują stare sprawy. Zapomniałam jak to się nazywa... Może mnie ktoś oświecić?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-23, 18:44
Inez napisał/a:
Swoją drogą fajniejszy od tego jest serial, gdzie odkopują stare sprawy. Zapomniałam jak to się nazywa... Może mnie ktoś oświecić?
Kości?
A CSI oglądam czasami, bardzo lubię.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).