miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-08-25, 19:38
Lukem, chyba mnie przekonałeś. Mam teraz zamiar sobie kupić kartę Play i wysyłać z niej SMS'y. I tak mało dzwonię, a dużo SMS'uje. Oczywiście będę miał także TakTaka.
Nie wiem czy ostatnio nie zrobili jakiejś redukcji w tych darmowych SMSach. Coś mi się gdzieś obiło, że jest 100 SMSów a nie 1000. Ale dla mnie i tak sporo.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-09-12, 04:11
Lukem napisał/a:
Nie wiem czy ostatnio nie zrobili jakiejś redukcji w tych darmowych SMSach. Coś mi się gdzieś obiło, że jest 100 SMSów a nie 1000. Ale dla mnie i tak sporo.
Nie ma żadnej redukcji , Wszystko jest tak samo tylko ilość darmowych smsów zależy od tego jaką kwotą doładujesz konto.
Ja osobiście mam Play Fresh jak drugi telefon i jestem z niego zawodolony.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-12, 09:21
Ja również od niedawna jestem w Play i nie narzekam. Darmowe smsy są dla mnie jak znalazł, gdyż są do wszystkich sieci. Mogę odbierać połączenia przychodzące odbierać przez cały rok i nie muszę biegać po doładowania. Jeżeli ktoś ma do mnie drogo, to trudno...
Inez, ofertę mają świetną. temu nikt nie zaprzeczy. chodzi raczej o politykę firmy.
rzeczywiście, w PLAY zasypują spamem i przychodzi on między 23 - 1 godziną :/ i nie trzeba brać udziałów w konkursach. zazwyczaj było tak, że jak brałaś udział w konkursie, to potem nie dawali spokoju. w PLAY wszystko dzieje się SAMOCZYNNIE ;)
No przesadzacie z tym - jak się podpisuje umowę i nie zaznaczę o tym żeby z innych podmiotów przychodziły reklamy to nie ma czegoś takiego ja mam 2 lata w playu abonament i drugi tel. na kartę i nie ma z tym problemu nic praktycznie nie przychodzi a co do plusa to jak na kawę do mamy pojadę to przez pół godziny z 6 smsów reklamowych przychodzi
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-01-18, 12:46
Zendiczek napisał/a:
No przesadzacie z tym - jak się podpisuje umowę i nie zaznaczę o tym żeby z innych podmiotów przychodziły reklamy to nie ma czegoś takiego ja mam 2 lata w playu abonament i drugi tel. na kartę i nie ma z tym problemu nic praktycznie nie przychodzi a co do plusa to jak na kawę do mamy pojadę to przez pół godziny z 6 smsów reklamowych przychodzi
pewnie twoja mam wysyła esemesy specjalne na konkursy i dlatego przychodzą jej reklamy - ja mam plusa od prawie 10 lat i jedyne co mi przychodzi to info z programu 5plus oraz aktualne zachodzące zmiany czyli np. zmiana abonamentu na inny itp. czyli w zasadzie 1 sms informacyjny miesięcznie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).