Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-06, 09:06
Ja osobiście nie mam zdania na temat Playa, gdyż nigdy nie korzystałam z usług tej sieci. Chciałam kiedyś się tam przenieść, ale z moim od 5 lat nie zmienianym nr, to trochę szkoda czasu na informowanie znajomych, że teraz można mnie znaleźć pod innym. =)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-06, 09:09
teneniel napisał/a:
to musiałaś nieźle wysyłać sms'ów na konkursy/punkty w programach albo serwisach internetowych.
tylko kilka razy
ale sporo też z plusa zachęty do brania udziału w różnych konkursach itp ;P
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-06, 09:37
W ogóle wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która ma Play na kartę i mówi, że to jest wręcz świetna oferta bo nie dość, że przy każdym doładowaniu dostaje mnóstwo SMSów darmowych do wszystkich sieci to jeszcze za każde rozpoczęte trzy minuty rozmowy (gdy ktoś dzwoni do niej) dostaje darmowe minuty do wszystkich sieci... I gdzie tu haczyk?
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-06-06, 11:35
Inez, ofertę mają świetną. temu nikt nie zaprzeczy. chodzi raczej o politykę firmy.
rzeczywiście, w PLAY zasypują spamem i przychodzi on między 23 - 1 godziną i nie trzeba brać udziałów w konkursach. zazwyczaj było tak, że jak brałaś udział w konkursie, to potem nie dawali spokoju. w PLAY wszystko dzieje się SAMOCZYNNIE
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
rzeczywiście, w PLAY zasypują spamem i przychodzi on między 23 - 1 godziną i nie trzeba brać udziałów w konkursach. zazwyczaj było tak, że jak brałaś udział w konkursie, to potem nie dawali spokoju. w PLAY wszystko dzieje się SAMOCZYNNIE
Zarabiają na reklamach w zamian za tanie stawki i prezenciki.
Ja tu słyszę od niektórych osób jaka to świetna sieć i dostają niby 5000 smsów miesięcznie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).