werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-05, 14:07
kiedyś korzystałam z Heyah i powiem, że to była najlepsza sieć, w tej chwili mam Play w Mixie i nie jestem zadowolona... porażka i zmarnowane pieniądze...
Orange.
Prozaiczny powód jest takie, że gdy kupowałam pierwszy telefon tylko ta sieć działała w moim miejscu zamieszkania. I tak już zostało
______________________________________________________ Dość szybko zawładnęła mną myśl, iż pod okładką każdej z tych książek czeka na odkrycie bezkresny wszechświat, podczas gdy za tymi murami życie upływa ludziom na futbolowych wieczorach, na radiowych serialach, na własnym pępku i tyle.
Chyba jak większość polskiego społeczeństwa korzystam z playa. Kiedyś byli bardzo bezkonkurencyjni, teraz może troszkę mniej, ale mimo to, mają chyba najtaniej. Jak na ten moment, wydają się najlepsi.
Play na abonament. Mam w tej sieci całą rodzinę i znajomych, z którymi rozmawiam. Do tej pory ostawały się tylko dwie moje przyjaciółki z liceum, ale już niedługo też będą w Play i chyba przestanie mi być potrzebne cokolwiek poza Stanem Darmowym.
______________________________________________________ Drems don't work, unless you do.
Z Play, aktualnie na mix, ale za kilka miesięcy przechodzę na kartę. Ich oferta (na kartę) wydaje mi się najbardziej interesująca. Do tego teraz moja siostra się przeniosła, część znajomych, mama ma dostać z play służbowy, więc jak dla mnie świetnie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).