Play Fresh, ponieważ po każdym doładowaniu ważność konta przedłuża mi się o rok, a także np. po doładowaniu za 5 zł przez 5 dni mogę wysyłać za darmo smsy i dzwonić do play, co spełnia moje oczekiwania. Narzekać mogę jedynie na niekorzystne pakiety internetu, ale coś za coś, nie da się mieć wszystkiego.
Mam kartę w plusie od... 12 lat. I chyba tak zostanie do końca, zupełnie mam gdzieś promocje/pakiety/różne sieci. Chce to dzwonie, pisze, albo zaglądam do internetu, i jakoś nie widze różnicy wśród innych operatorów.
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-11-21, 19:58
Ja też Plus w zasadzie od zawsze. I nikt, ani nic nie przekona mnie by zmienić tę sieć, bo i po co zmieniać coś co dobrze działa. Groszowe oszczędności nie są dla mnie żadną motywacją do zmian.
BYłam i jeszcze przez miesiąc będę w orange - ale teraz przenoszę się do Playa (już właściwie przeniosłam) bo oferują mi faktycznie tańszy abonament niż w orange i telefon, który chciałam - które orange nie miało.
Ale jest mi szkoda, bo długo współpracowałam z tą siecią, praktycznie od samego poczatku.
Ja będąc w Play już zacząłem żałować, że podpisałem umowę abonamentową. Gdybym zrobił to teraz, płaciłbym jakieś 66% tego, co dziś płacę za tą samą ofertę. No ale trudno, lajf.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).