Wysłany:
2010-01-15, 18:55Z jakiej sieci komórkowej korzystasz i dlaczego?
Z jakiej sieci GSM korzystacie i dlaczego wybraliście akurat tą? macie telefon na kartę czy na abonament?
Ja od samego początku kiedy dostałem w spadku telefon używam usługi na kartę TakTak w sieci Era. Przyzwyczaiłem się do tej sieci mimo, że kiedyś kiepsko było w małych miejscowościach z zasięgiem. Teraz jest lepiej z zasięgiem a w ofercie na kartę często są fajne promocje oraz opcje typu 2za1 (za 2 minuty połączenia, które odbiorę z innej sieci dostaję 1 minutę do swojej sieci lub na stacjonarne), z której mam najwięcej profitu a płacę za to jedynie 1pln miesięcznie. Dodatkowo nawet moja najbliższa rodzina ma telefony w różnych sieciach (era, plus, play) a tu połączenie mam do wszystkich w jednakowej cenie (niestety nie jest najniższa na rynku, ale daje radę).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2010-01-15, 19:45
ja kiedyś za radą braci miałam przez 3 lata Simplusa. A później do Heyah. Podobają mi się tam pakiety sms/minut za 5 zł ^^ dzięki temu kasa mi jakoś tak nie leci, bo wielu moich znajomych ma te sieć.
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
humurior [Usunięty]
Wysłany:
2010-01-15, 19:57
play. Troche beznadziejnie z zasiegfiem ale najtansze polaczenie na abonament do wszystkich i jeszcze internet po taniosci. Dlatego wlasnie przeszedlem z Orange.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-15, 19:59
Simplus od zawsze.
Rodzina i znajomi są w plusie, więc wygodnie.
Ale zastanawiam się nad przeniesieniem do Heyah, chciałabym sobie znaleźć coś z telefonem za 1zł, bo mój jest już stary i klawisze czasem nie działają
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-15, 20:06
Ja jeszcze do niedawna miałem TakTak'a (od 4 czy 5 lat), bo moja cała rodzina miała Erę.
Htsz napisał/a:
w ofercie na kartę często są fajne promocje oraz opcje typu 2za1 (za 2 minuty połączenia, które odbiorę z innej sieci dostaję 1 minutę do swojej sieci lub na stacjonarne), z której mam najwięcej profitu a płacę za to jedynie 1pln miesięcznie
Ja aktywowałem tą promocję, ale przez rok pisali mi co miesiąc, że nie udało mi się przekroczyć progu minut odebranych w którym to promocja zacznie działać i przekładają mi dotychczasowe minuty na następny miesiąc. (i w końcu nie wiem czy to mi działało ).
Teraz mam w ASTER, bo mój tata opłaca internet, telefon i telewizję u nich w 2 mieszkaniach, więc za darmo dostaje minuty na kartę (100 minut / 300 SMSów). Mi to pasuje, bo mogę więcej gadać, niż w Erze.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2010-01-15, 20:22
jak to mówią moi znajomi Era to jest potęga i ja się z nimi całkowicie zgadzam. mam telefon w Erze (na abonament) od 6 lat bo w tej sieci ma telefony cała moja rodzina. i nie narzekam. w abonamencie jako stały klient mam około 1000 promocyjnych minut do wszystkich sieci. w abonament mam wliczoną całkiem sporą pulę minut/sms'ów, a to czego nie wykorzystam przechodzi na następny miesiąc. zastanawiałam się kiedyś nad przejściem do Orange, ale nie zaproponowali mi żadnej oferty, która odpowiadałaby temu co oferuje mi Era.
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Wysłany:
2010-01-16, 09:16
Orange, z przyzwyczajenia, plus to, że mam dobrze dobrany plan (abonament) i sie ze wszystkim wyrabiam.
Gdzieś się tam jeszcze wala karta Heyah, ale korzystałam z niej mało. Ale numer trafiłam bardzo fajny XD
godson90
Wysłany:
2010-01-16, 11:51
Play mixtura ( 30 zł na 30 doładowań ).
Telefon mam od października i zostało mi jeszcze 9 doładowań.
Dlaczego akurat taka sieć? Jakoś mnie te wszystkie reklamy przekonały.
Nie kupuje pakietów, nie zwracam uwagi na koszty połączeń.
Chcę zadzwonić to dzwonie . . .
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2010-01-16, 13:31
humurior napisał/a:
play. Troche beznadziejnie z zasiegfiem ale najtansze polaczenie na abonament do wszystkich i jeszcze internet po taniosci.
ale jak chcesz dzwonic do Playa to szybciej zbankrutujesz )
przez 5 lat miałam w plusie telefon. musialam koniecznie zmienic numer telefonu i przy okazji zmienilam tez siec na orange. i jestem bardzo zadowolona. abonamentu praktycznie nie przekraczam a wydzwaniam jak glupia.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).