Wysłany:
2009-06-17, 23:17nowy onet blog - ankieta
Inez napisał/a:
Wobec tego ci, którzy nie wypełnili ankiety mogą i nie mogą jej zobaczyć mogę sobie stąd iść .
a dlaczego ? przecież na pytania, które zadałem można odpowiedzieć bez problemu i bez ankiety, mam wrażenie, ze nikt nie przeczytał tego co napisałem poza informacją w tytule...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
nie wiem co może być czynnikiem, nie sądzę, że płeć, wiek mamy dość zbliżony, miasto to samo, wykształcenie zaznaczyłem pomaturalne. Spędzam dużą ilość czasu w internecie w domu, może dlatego chcieli wiedzieć więcej ode mnie
ale tak czy inaczej, masz swoją upragnioną ankietę na oczach a teraz jak mamy dalej dyskutować to i bez niej sobie poradzisz z pytaniami, bo przecież nietrudno określić co mogliby zmienić w onetblogach ankieta mimo, ze dość zaawansowana i różnorodna to jednak sam problem zmian ogranicza do zaznaczania kilku najważniejszych z zasugerowanych XX, czasem dodając pole do dopisania czegoś od siebie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-17, 23:27
Cytat
A w onecie najbardziej nie podobają mi się reklamy i brak możliwości edycji HTML bloga.
oprócz tego nie podoba mi się również to, że blogi się strasznie długo wczytują.
mojego zdania też nie chcą... trzeba się było podać za 90-letnią babcię.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ostatnio zmieniony przez Ewa 2009-06-17, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 23:29
Htsz, ja trochę pooszukiwałam i zaznaczyłam sobie, że mam 40 lat i wyższe wykształcenie . Wyświetliły mi się wszystkie pytania .
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-17, 23:31
Inez napisał/a:
Htsz, ja trochę pooszukiwałam i zaznaczyłam sobie, że mam 40 lat i wyższe wykształcenie
no właśnie, też tak zrobię
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2009-06-17, 23:33
Felixiss napisał/a:
no właśnie, też tak zrobię
No i taka ankieta to o kant dupy
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-17, 23:46
no, wypełniłam jako 41-letnia kobieta z wyższym wykształceniem
● Portfolio ●
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-18, 10:22
Ja też wypełniłem. Ciekawe kiedy zrobią zmiany...?
Wysłany:
2009-06-18, 11:09
miglu149 napisał/a:
Ciekawe kiedy zrobią zmiany...?
Jeśli w ogóle. Przypuszczam, że dużo czasu minie zanim zrobią jakiekolwiek zmiany. Zresztą... nie wiem w jaki sposób oni chcą się tą ankietą sugerować wprowadzając zmiany. Tam są głównie pytania dotyczące innych serwisów blogowych. Może chcą się do nich w jakiś sposób upodabniać czy jak? Nie wiem.
Jeśli w ogóle. Przypuszczam, że dużo czasu minie zanim zrobią jakiekolwiek zmiany.
może nie do końca, bo z tego co pamiętam z jakiegośforum to zmiany zapowiadane były już dawno i skoro wzięli się za ankietę to myślę, że długą nie każą czekać na pierwsze poprawki.
Inez napisał/a:
Zresztą... nie wiem w jaki sposób oni chcą się tą ankietą sugerować wprowadzając zmiany. Tam są głównie pytania dotyczące innych serwisów blogowych. Może chcą się do nich w jakiś sposób upodabniać czy jak? Nie wiem.
mając porównanie do tego, gdzie lubią ludzie spędzać swój czas myślę, że bez ceregieli zapożyczą sobie lepsze funkcje z tamtych serwisów
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).