Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-06-17, 15:12
Krzysiek napisał/a:
Htsz napisał/a
wejdźcie przez badzIEwie.
wszedłem przez IE8 i buba...
ja też mam IE 8 i dopiero po 5-krotnym odświeżeniu ankietka się pojawiła ^^
w operze i ff się pokarze jak wyłączysz adblocka, flasblocka i ustawienia dla reklam ^^
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 16:43
sMiley, to Ci pojechali . Co za debile .
[ Dodano: 17-06-2009, 17:51 ]
A mi dalej się nie wyświetla żadna ankieta . Ani w IE, ani w Fx...
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-17, 16:55
Cytat
A mi dalej się nie wyświetla żadna ankieta . Ani w IE, ani w Fx...
mi też nie. ani nawet w operze i bez względu na to, ile razy odświezam
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
tak po pierwsze to zacytowaliście cudzą wypowiedź oznaczając ją jako moją (o badzIEwiu).
po drugie to napisałem przecież o czym jest ankieta, wystarczy poczytać pierwsze posty w temacie.
po trzecie prosiłem o wypowiedź w temacie nie tylko mój blog jest na onecie, spróbujcie się zalogować, nie jestem wstanie określić czy każdemu się to pojawia czy może przypadkowo. W temacie także zadałem pytania i jeszcze nikt nie raczył się do nich odnieść
sMiley napisał/a:
super! po wprowadzeniu ogólnych danych osobowych (płeć, rok urodzenia, wykształcenie) pokazało mi się coś takiego:
być może nie jesteś targetem dla tej ankiety, kiedyś wypełniałem ankiety za pieniądze i wiele razy się tak przytrafiało, że np. uzyskali już wystarczająco dużą liczbę odpowiedzi od osób w danym przedziale wiekowym.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).