Mogliby zapytać ludzi wprost w tej ankiecie... Czego oczekują i co chcieliby zmienić.
za dużo różnych odpowiedzi by otrzymali a nie na tym polega ankietowanie w takich przypadkach pewnie już od jakiegoś czasu badają oczekiwania blogerów a teraz chcą to mieć na tzw. papierku podsumowane.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Maciej
Wysłany:
2010-07-17, 15:04
Cytat
1. Edytor HTML
2. Możliwość wgrywania własnego stylu CSS
Ja myślę, że większość osób, które chciałyby, aby takie opcje zostały wprowadzone, chcą tylko sobie wrzucić kursor czy też muzykę. Uważam, że urokiem Onet.Blogu jest właśnie to, że nie ma bezpośredniej edycji kodu. Powinni tylko dopracować cms, bo wygląda jak wczesna faza beta. A może to nadal jest beta.
Przepraszam za odkop.
O, Jezu. Nie zauważyłem, że temat był poruszany rok temu.
Btw, zmieniło się coś? Czy ankieta poszła na marne?
______________________________________________________ Kiedy zgasną wszystkie światła, popatrz w niebo. Może ktoś do ciebie mruga?...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).