Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
bo wsadzasz każdy obrazek w osobną listę zamiast wszystkie do jednej. Rób według schematu z mojego posta na pierwszej stronie. Zamieniaj tylko zawartość elementów LI na swoje.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Obramowanie robisz jeszcze w programie graficznym przed załadowaniem obrazków. Nadaje się do tego nawet Paint.
Wszystkie grafiki na blogu rób w formacie .png bo bardzo widać u Ciebie straty jakości
a co do jakości, właśnie nie wiem o co chodzi bo zapisywałam .png
Jeżeli na komputerze nie masz rozmazanych a na blogu tak zrób tak:
Wklej wszystkie zdjęcia do nowego postu i nie publikuj go
Przy dodawaniu nagłówka zamiast ładowania go z komputera wklej jego adres url pobrany ze zdjęcia z nowego postu
a co do jakości, właśnie nie wiem o co chodzi bo zapisywałam .png
Jeżeli na komputerze nie masz rozmazanych a na blogu tak zrób tak:
Wklej wszystkie zdjęcia do nowego postu i nie publikuj go
Przy dodawaniu nagłówka zamiast ładowania go z komputera wklej jego adres url pobrany ze zdjęcia z nowego postu
Ja tak robię i nic mi się nie rozmazuje
hmmm... chyba jednak jest coś z tą grafiką, bo nawet w poście są brzydko rozmazane. Popracuję nad tym, gdy synek pójdzie spać.
a co do obramowań widgetów w pasku bocznym, to też trzeba robić w programie?
hmmm... chyba jednak jest coś z tą grafiką, bo nawet w poście są brzydko rozmazane. Popracuję nad tym, gdy synek pójdzie spać.
Spróbuj jeszcze zaznaczyć na Oryginalny rozmiar jeśli dalej będzie rozmazany to trzeba będzie zrobić grafikę od nowa i zapisać w .png
Z nieba mi spadłaś Popoprawiałam wszystko i chyba teraz jest ok. Możesz rzucić okiem?
Teraz zabieram się za "czekoladkę w tle", bo też jest nieładnie rozmazana...
PS. dopiero teraz zorientowałam się, że to Ty, Paula z Być Idealną
------
Kolejna prośba o pomoc, jak wyśrodkować te wszystkie zakładki? próbuję, próbuję i nic
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).