No i nie zamknęli. Portale coś produkowały nietypowego? nie zaglądam na onety, interie itp. wiec nie wiem jak odróżnić kiedy coś zmyślają a kiedy nie
strona, na której udziela się moja siostra przygotowała mały żarcik. Zamiast napisu Wizaż.pl dziewczyny ujrzały dzisiaj coś nietypowego (na zrzucie ekranu poniżej)
Drugi zrzut ekranu pokazuje innego psikusa jakiego dzisiaj doświadczyłem. Na 2 komputerach miałem to samo, nie wiem czy wina leży po stronie jakiegoś błędu na serwerach (to samo z oznakowaniem wpisów z 30.03 na blipie, które pokazuje mi, ze dodane "wczoraj") czy może na komputerach coś jest nie tak z datami - ktoś coś wie?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-02, 19:56
Ja mojemu facetowi napisałam z rana SMSa, że jego drogi obiektyw spadł mi na kostkę w ogródku i stłukł się filtr UV, który na nim był (zepsuty obiektyw byłby przesadą, haha ). Po pół godziny miałam napisać mu SMSa, że to żart, ale ja wyszłam z domu, nie mając kasy na telefonie... I gdy do mnie dzwonił akurat nie mogłam odebrać . Wystraszył się chłopak... Potem napisałam mu SMSa od koleżanki z grupy, bo stwierdziłam, że chłopak padnie na zawał . Dostałam odpowiedź, żebym sobie tak mu z rana nie żartowała .
Ale moja ciocia była jeszcze lepsza, która napisała SMSa do mojego taty czy jej szesnastoletnia córka wraz ze swoim nieco starszym chłopakiem mogłaby u nas nocować . Mój tato ma fioła na punkcie chłopaków i ich spania z dziewczynami (do tej pory dostaje szału jak śpię u swojego faceta ). Dodam tylko, że cioci udał się kawał .
Ah... No i DeviantArt jeszcze zrobił psikusa swoim użytkownikom podmieniając avatary . Mi się dostał avatar z... uwaga... Edwardem, muahahahaha .
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-02, 20:00
Krzysiek napisał/a:
Inez, to był okrutny żart
Niestety już byłam w primaprilisowym klimacie, więc domyśliłam się, że to jakieś jaja . Ale śmiałam się z tego Edwarda jak nie wiem. Mój facet na swoim profilu, w avatarze miał Lady Gagę. No cóż... Śmiesznie przynajmniej było. Ale szkoda, że oni mieli kilka avatarów, którymi obdzielili wszystkich userów, mogli zrobić nieco więcej, ciekawiej by było .
moja siostra opowiadała jeszcze o żarcie w pracy, o ile dobrze pamiętam chodziło o trenera lub managera, którego nakręcono, ze będzie ważna wizytacja i żeby umył szyby koło swojego stanowiska. Kiedy koleś męczył się z wiaderkiem i szmatką grupa kilku osób podeszła do niego i zaczęła się śmiać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ja mam haha ten strach w oczach
A mianowicie przy kogoś samochodzie zapalić świecę dymną i mówić że mu się auto pali
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:08
Ja słyszałem, żeby zamrozić mentosy w kostkach lodu i komuś wrzucić do coli :p
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).