<skival> jakis mlody gosc wszedl do biedronki z duzym koszykiem na zakupy
<skival> wzial duzo zakupow
<skival> wylozyl na tasme
<skival>babka mu wszystko skasowala a gosc do niej prima aprilis
<skival>i wyszedl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Prima aprilis, czyli 1 kwietnia już jutro (czwartek), uważajcie na dowcipnisiów. Coś planujecie? sami a może w grupie? czy to zwykle wychodzi spontanicznie?
kto stanie się waszą ofiarą w tym roku? pochwalcie się pomysłami i dajcie znać jak wam poszło
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
A ja nie pomysłów na ten rok. Mam wrażenie, że prawie wszystko już było.
W zeszłym roku zamknąłem bloga, zastrzegając dostęp do niego jedynie użytkownikom Opery Mini, a na Blipie pozamienialiśmy się awatarami. Parę lat wcześniej straszyłem wprowadzeniem opłat na blogu. Ktoś gdzieś chciał rozdawać iPody, portale produkowały niusy z nieba wzięte...
Ja się zastanawiam, czy któryś z dużych (naprawdę dużych) serwisów ogłosi zamknięcie. Jest kilka takich w Polsce, którym ten żart, choć oklepany, mógłby się udać.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-03-31, 21:07
Lukem napisał/a:
Ja się zastanawiam, czy któryś z dużych (naprawdę dużych) serwisów ogłosi zamknięcie. Jest kilka takich w Polsce, którym ten żart, choć oklepany, mógłby się udać.
nasza klasa mogłoby być ciekawie
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
W telewizji niech powiedzą, że od piątku wyłączają internet w całej Polsce bo zatwierdzono Rejestr Stron i Usług Niedozwolonych i okazało się, iż żadna z polskich stron nie spełnia warunków Dozwolonej witryny
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).