jak tam mikołajowanie w tym roku? co szykujecie dla taty, mamy, rodziny? jakie prezenty dominują - podpytywaliście czego potrzebują wasi bliscy czy liczycie na strzał w 10?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
w tym roku na prezenty wydałam około 350 złotych... Raczej kierowałam się oryginalnością w podarunkach, każdy prezent jest zarówno praktyczny jak i śmieszny.
______________________________________________________ taste my thoughts
na razie nie wiem w co ręce wkładać tyle różnej roboty. Wszelkie pomysły mam zapisane i jak tylko będzie chwilka to się pojawią w postaci szablonów. Przed końcem roku będzie dostawa, ale raczej nie fotoblogowa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
to już chyba trzecie święta z kolei bez tego pięknego zwyczaju dawania sobie prezentów pod choinkę.
i tak każdy woli sam sobie kupić, to czego naprawdę chce i w jakimś normalnym czasie, a nie okresie przeświątecznej gorączki zakupowej.
A mnie jest zawsze trochę szkoda rozpakowywać te prezenty, tak fajnie wyglądają pod choinką, wszystkie ładnie opakowane (spotykamy się co roku z całą dużą rodziną i jest ich naaaprawdę sporo).
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
w tym roku siostra wymyśliła jednolity brązowy/szary papier, prezenty były owinięte sznureczkiem zamiast wstążek a karteczki z imionami miały powycinane wzory fajnie się to prezentowało.
W zeszłym roku był czajnik a w tym - bardzo potrzebna - nowa patelnia może odkryję w sobie nowe zdolności, bo stary sprzęt nie zachęcał mnie do kulinarnych podbojów. Oprócz tego kilka kosmetyków (axe -.-) i trochę pieniędzy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).