Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-12-25, 17:01 jakie prezenty pod choinkę?
|
|
|
mamy już temat jakie prezenty na Mikołaja?, teraz pora na chwalenie się podarkami znalezionymi pod choinką, jeżeli macie ochotę napiszcie też jaki prezent zrobiliście dla taty, mamy czy innych bliskich Wam osób
ja dostałem czajnik, najwidoczniej goście mnie odwiedzający stwierdzili, ze ten stary już bardziej straszy niż nadaje się do użytku oprócz tego zegarek na łańcuszku (kiedy bardzo taki chciałem do garnituru), trochę pieniędzy oraz wodę po goleniu.
Tatę obdarowaliśmy z siostrą gadżetami do robienia drinków a mianowicie shakerem i formą do robienia brylantów z lodu
Mama dostała nową torebkę i trochę szmalu, który jest w sumie dokładem do blendera (ale ona chciała taki duży zestaw a nie sam blender).
dla siostry mama sprezentowała duże lusterko i coś jeszcze, siostra dostała też piżamkę od swojego mena
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|