Ja jadę do pracy nad morze na całe wakacje. To jest na pewno jakieś wyjście, minus jest taki, że trzeba mieć jakiś budżet na wstępie i starać się, żeby jak najwięcej się zwróciło No ale człowiek obrotny jest w stanie jeszcze na tym zarobić. My jedziemy w okolice Girony, autokar w granicach 750zł w obie strony, wynajęcie pokoju na miesiąc około 300€ (w mniejszym mieście) z tym, że podzielić go można na dwie osoby. Wymagania są takie, że trzeba znać angielski i tyle Ruch w sezonie jest duży, dlatego i pracy jest wystarczająco, trzeba tylko pochodzic po mieście i poszukać. Mój kolega w tamtym roku siedział w ten sposób na Costa Brava od końca czerwca do końca sierpnia, pracował sobie w dyskotece znosząc szklanki do baru (od czasu do czasu jakiś blat przetarł ). Ciekawe i twórcze wakacje
no ja do Irl wyjeżdżam.
mam tam mieszkanie załatwione, jakieś 30Funtów na tydzień.
z siostrą, więc spoko robota załatwiona już od tamtego roku a zwróci się na pewno
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
pozwolę sobie odświeżyć wątek. Czy ktoś z forumowiczów odiwedził może Bułgarię i miejscowosć Primorsko? Mamy możliwosc jechac z skt wieksza ekpia na ponad 10 dni i chcemy sie co nie co dowiedzieć o tej miejscowości. Z gory wielkie dzieki za pomoc
Tanie wakacje tzn. za ile ? 500 1000 1500 ? W Polsce za granicą ? Na ile dni ? Myślę, że tanie wakacje w kraju to takie za 500 zł za tydzień. Za granicą myślę, że 1200 zł za tydzień.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).