cześć, nie mam za dużo kasy ale za to mam wielką ochotę wyjechać gdzieś na wakacje, może macie jakieś pomysły żeby tanio i fajnie spędzić chociaż kilka dni?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 26-07-2010, 17:59 ]
tematy, które mogą Cię zaciekawić:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-06-27, 14:34
Ja spędzałam w liceum świetne wakacje na obozach wędrownych w sudetach. Mieszkaliśmy w schroniskach młodzieżowych, cały dzień łaziliśmy po górach. Było świetnie i cholernie tanio nie wykraczaliśmy ponad 400 zł za osobę, a obóz trwał 14 dni. Był on organizowany przez nauczyciela ze szkoły, więc osób też nei było dużo, do 12 czy 13. Ale było po prostu super.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Guru7 [Usunięty]
Wysłany:
2007-06-28, 15:20
będę miał jakieś 500 zł, i chciałbym porobić jakieś fajne zdjęcia bo interesuję się fotografią i jakby był jakiś fajny konkurs na fotografie to chce wsiąść w nim udział
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-13, 00:40
Ja jednam polecam wybrać się nad morze. W tym roku byłam w Międzyzdrojach, na campingu. Kosztowało mnie to 7 zł. za dobę... A widoczki w tych rejonach są naprawdę ciekawe, na przykład można sobie zrobić wycieczkę do Świnoujścia (koszt to jakieś 4 zł. - w obie strony ;]) i popstrykać fotki świnoujskiej plaży - jest śliczna. Do tego Trzęsacz i inne takie. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).