Pewnie że nie, ale osobiście wolałbym żeby w szpitalu pracowały takie wiesz, ładne koleżanki najlepiej odrazu po studiach. a nie jakieś stare baby albo dziadki ; p
no w sumie, np. kobieta w taksówce...
to by było niebezpiecznie, dla tej Pani oczywiście.
Nie, dlaczego? W tym akurat nie widzę nic złego.
Sama jeszcze nie dawno marzyłam o karierze taksówkarza
Kobiety za sterami samolotu się obawiam, ale mimo wszystko, między taksówką a samolotem- przepaśc.
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
no bo jakby wiozła nocą jakieś pijane towarzystwo?
sami wiemy dobrze jak jest w Polsce. przed facetem to jeszcze jest respekt, a kobieta, cóż, stałaby na straconej pozycji w momencie jakiegoś klienta-idioty.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
O tym aspekcie taksówkarstwa nie myślałam. Masz rację.
Choc wiesz, teraz większośc kobiet jest świadoma niebezpieczeństwa i starają się byc "gotowe" (kursy karate, samoobrony itp.)
Z pewnością też taka delikatna Lady nie zostałaby taksówkarzem, więc wiesz.
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
wiesz, ale nawet z gazem pieprzowym czy jakąś pałką nie ma szans.
prowadzi samochód, więc nie może działać, jeśli ktoś by ją w trakcie jazdy zaatakował.
do karate musiałaby wysiąść z samochodu ;]
gossip_girl napisał/a:
Z pewnością też taka delikatna Lady nie zostałaby taksówkarzem, więc wiesz.
no tak, tak, ale wtedy już wychodzi na to, ze powinna to być kobieta silna, czyli można chyba zawód uznać za bardziej męski niż kobiecy ;D
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Czyli wychodzi na to, że sama siebie ripostuje? No ładnie.
Ty to powinnaś w rządzie pracowac
Więc jak? Tak jak to zauważyła nasza błyskotliwa koleżanka, zaliczamy taksówkarza do zawodów męskich?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).