Aż mam ochotę zapytać czy Ty coś teges z dziewczynami Heheh Ale to możesz mi odpowiedzieć na gg jak nie chcesz tu
mam jedną taką z którą z chęcią bym mogła walczyć w kisielu xD
nie miałam jeszcze okazji na nic więcej poza grzecznym spaniem z dziewczyną i przytulaniem się do siebie całą noc, będąc obie w samej bieliźnie.
Soulo napisał/a:
Typowo męski zawód ? Piłkarz (choć nasi piłkarze powinni sie nauczyć najpierw grać ale mniejsza z tym)
mamy dziewczyny grające w nogę! i są dobre (nasza reprezentacja Polski), tylko mało kto o nich słyszał, bo żeński futbol nie jest zbyt kochany, nie wiedzieć czemu.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
jakby miała duże oczęta i ciemne włosy to chętnie bym na nią popatrzyła za barem ;D
yeah, jestem typem Yzoji! XD
och *.*
to może chociaż ja prywatnie zdjęcie Twe utarguję?
[ Dodano: 02-05-2010, 22:53 ]
[quote="Soulo"]Sorry dziewczyny ale ja sie nie patrze do lustra i nie przygotowuje sie do wyjscia 3 godziny
hmm
ale wiesz, przygotowywanie się przed wyjściem z domu zmniejsza ryzyko dziwnych reakcji ;D
TRZEBA zawsze wyglądać jak człowiek jak się ktoś idzie upublicznić ;D
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
położna to typowo kobiecy zawod, ale są wyjątko np moj kolega z gimnazjum jest połoznikiem (a raczej bedzie, jeszcze konczy studia) - podziwiam go ;P mnie nikt nawet siła na porodowke nie zaciagnie.
kierowca autobusów/pociągów i taksówek to też do niedawna typowo męski fach, a teraz coraz więcej kobiet prowadzi tramwaj czy autobus
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).