Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-08, 12:19
Cytat
Każdy ma często deja vu. I wszyscy się zastanawiają o co w tym wszystkim chodzi, skąd te zapamiętane obrazy.
Ja za to miałam coś takiego, że pokazywały mi się obrazy, które mi się śniły dawno temu, albo nawet czasami tej samej nocy. Może ja powinnam być prorokiem albo po prostu wydawało mi się, że te obrazy mi się śniły?
ja też ma deja vu często... czasem nawet, mam wrażenie, że jedno deja vu się kiedyś zdarzyło xD
ale to chyba po prostu matrix się wiesza
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-12-17, 14:40
a u nas w szkolnym WC straszy dziewczyna wlazła do kibla i zamknęła drzwi i słyszy że ktoś szarpie klamkę od drzwi obok i szybko wyszła spr i otworzyła drzwi od tego kibla a tam nikogo
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ostatnio zmieniony przez Sabinsien56 2008-12-17, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-12-17, 17:10
Krzysiek napisał/a:
AnulkaNW, może to była zdesperowana nauczycielka z rozwolnieniem
to by chyba było czuć, ale paru osobom się to już przytrafiło chyba że wszystkie zmyśliły,
byłam dziś tam dwa razy i coś jakby skrobało ale to chyba księgowa za ścianą coś robiła
Wysłany:
2008-12-17, 17:21
a tam zobaczymy czy jutro mnie coś wystraszy, w końcu coś się dzieje u nas na miejscu
a może w końcu ktoś odważny dosypał nauczycielowi srodek przeczyszczający do kawy??
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-12-17, 21:18
U mnie w szkolnym WC zawsze ktoś siedzi przy oknie, ale i tak smród papierosa zostaje na dłuuugo... To jest dopiero denerwujące.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).