Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-02-17, 15:40
Nula. napisał/a:
Chodź wcześniej spać, nie siedź tyle przed kompterem, Telewizorem lub nie czytaj dziwnych książek.
Nie umiem spać po 22 zawsze zasypiam po 12, 1...
Jeśli już, to dzieje się, to na tle nerwowym, nie z powodu książek, czy TV.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-02-17, 15:48
Nula. napisał/a:
a ja ciagle uważam że takich zjawisk nie ma. Żadnych duchów, ufo itp. Jak dla mnie są to wytwory naszej bujnej wyobraźni. Wiem ze są dowody co do tego że one istnieją, ale mnie to nie przekonuje. Jednak jak sobie pomyślę że mam zostać sama w nocy w domu to mnie ciarki przechodzą....
Twoja wypowiedź sprzecza się sama ze sobą . Skoro nie wierzysz, to dlaczego na myśl zostania samemu w nocy, przechodzą Ciebie ciarki??
Bo w głębi wierzysz?, Ale chcesz być mocną BABĄ ?
Bartek, nie wiem. za dużo opowieści? Moja wyobraźnie nie jest bujna lecz płata mi figle... więc bym sie nie zdziwiła majac jakieś dziwne zwidy . a może to lęk przed czymś innym? nie wiem...
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
nie jest bujna. Nie umiem sama wymyślić jakiegoś tematu na sprawdzian, pomysłu na zdjecie itp gdy jest mi to potrzebne. Ale gdy nie mam czasu na te rzeczy, to oczywiście coś wymysle ...
Yzoja napisał/a:
no wiesz. ja wierzę w to co widziałam ;D generalnie mam niezaprzeczalne dowody na obecność dziwnych zdjawisk w moim domu...
może.
u mnie takowych dowodów nie ma, więc ja się trzymam przy swoim
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-02-17, 16:57
Mnie się wydaje, że człowiek który nie wierzy w "istoty" to nie boi się ich.
Przecież jeśli jesteś sama w domu, to nie ma podstaw byś miała lęki przed pustym mieszkaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).