Jestem przerazona !! Teraz boje sie isc spać! Wczoraj około ogdziny 12 w nocy, probowlaalm zasnąć. Nagle poczułąm jak ręka mi dretwieje... robi sie goraca, nie moglam ją ruszać.
wczoraj oglądałam film o śnie i taka rzecz się dzieje, kiedy jesteśmy świadomi. Trwa to tak około jednej minuty, a potem wszystko wraca do normy, ale samo to zdarzenie NIE JEST NORMĄ. Ważne jest aby się wysypiać, bo naprawdę przez brak snu można zrobić wiele głupich rzeczy.
ta racja bo juz tak mialem ze dwa razy za pierwszym po prostu nie wiedzialem o co chodi nawet nie probowalem sie ruszac i po chwili poprostu obrocilem sie i zasnalem(izi men)
Cytat
ale samo to zdarzenie NIE JEST NORMĄ
ja jestem nie normalny??phi...tez mi nowosc
Cytat
Ważne jest aby się wysypiać
3-5 godz. dziennie snu przez kilka miesiecy mi starcza.
co do moich odchylen psychicznych i fizycznych to nie moglem niec mowic i sie ruszac ale to bylo nawet fajne poki nie zobaczykem postaci w oknie(trzecie pietro) ale to inna historia(horrory w nocy i stara pizza robia swoje;P )
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
No widzisz, nieprawidłowy tryb życia doprowadza do przeróżnych rzeczy. Stara pizza? Fe! Ja to mogę zjeść niedogotowaną, zmrożoną, bo tak ją kocham *__* ale w życiu starej nie dotknę!
Postać w oknie? A może ktoś je szorował i widziałeś mopa? mój brat zawsze się na to nabierał jak był mały
Postać w oknie? A może ktoś je szorował i widziałeś mopa? mój brat zawsze się na to nabierał jak był mały
jej jestes wredna i popieram to bo tez taki jestem ale nie rob tego bratu , bo ja mam trzy starsze siostry i wiem jak to jest miec takie zycie zwalone
Cashee napisał/a:
Stara pizza? Fe!
bylem glodny a zostal tylko jeden kawalek(swiezy) ale trzy idiotki sie o nego bily wiec nie chcialem przed spaniem zarwac w leb wiec se odpuscilem i do lodowki zajrzalem i tam tylko to bylo.
Cashee napisał/a:
Postać w oknie?
ah te amerykanskie filmy i japonskie komiksy ;P
kiedys obejrzelem wszystkie czesci obcego jak zobaczylem w nocy robaczka to z najstarsza siostra spalem...
juan Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 05 Lis 2007 Posty: 48
Wysłany:
2008-01-23, 22:06
czarny Aniolek napisał/a:
nie lubie ludzi , którzy nie znaja prawdy i wypowiadaja sie na ten temat. ciesz sie ze Ciebie tekie coś nie spotkało?! <juan>
[ Dodano: 23-01-2008, 01:06 ]
cześć Bartek
Racja, wyjaśnienie o zmorach, które się nudzą i sobie na was przesiadują jest dużo lepsze
wyjaśnienie o zmorach, które się nudzą i sobie na was przesiadują jest dużo lepsze
- czy Ty wogole wiesz co to takiego jest ? miałeś to kiedykolwiek z zyciu? raczej wątpię, może dlatego wydaje Ci sie to nie realistyczne! ale sa osoby które to przeżyły i nie mają miłych wspomnień z tym związanych, także uszanuj ich co?!
- dzięki, m@tarci, bo ja akuratnie spełniam jeden z podanych warunków: nie przeżyłam tego.
nie ma za co wiec spadaj
...nie no zartuje ale zle sie wypowiedzialem(zle sformulowalem moja wypowiedz[posta])
mozesz tu byc ale jak chcesz pisac glupoty nie wiedziec jak to jest to w tedy spadaj , moze ty nic takiego nie napisalas wiec mi to obojetne czy chcesz tu pisac i sie wypowiadac czy nie , to twoja prywatna sprawa ale co po niektorzy pisza glupoty choc tego nie przezyli i tylko ''poziom cukru mi sie podnosi''
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-24, 19:13
Przeżyli czy nie zawsze jakaś dyskusja. A m@tarci czemu radzisz że lepiej się z Ciebie nie nabijac?? czyżby to była groźba
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).