Jupiter: Intronizacja kiepski film. Prócz niezłych efektów specjalnych i wyglądu głównych bohaterów nic innego nie przyciąga uwagi widza. Po zapowiedziach i trailerach sądziłem, że będzie to niezła produkcja, ale się przeliczyłem.
Zgadzam się, fabuła - 10, nie da się tego oglądać a szkoda bo to przecież film rodzeństwa Wachowskich
DominikB
Dołączył/a: 20 Kwi 2015 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-06-06, 23:01Szybcy
Ostatnio obejrzałem "Szybcy i wściekli 7" - niestety bez rewelacji. Jedyne co mnie wzruszyło to ostatnia rola śp. Paula Walkera.
A to Szybcy i wściekli mają wzruszać? Ja tam oglądam go po to aby popatrzeć na męskich facetów i fajne bryki Po filmie akcji nie oczekuje się raczej przezyc intelektualno-uczuciowych - ja bynajmniej nie oczekuję
A to Szybcy i wściekli mają wzruszać? Ja tam oglądam go po to aby popatrzeć na męskich facetów i fajne bryki Po filmie akcji nie oczekuje się raczej przezyc intelektualno-uczuciowych - ja bynajmniej nie oczekuję
Święte słowa! Nie idzie się do fast-foodu po wykwintne dania rodem z restauracji która właśnie otrzymała trzecią gwiazdkę Michelin tylko po solidnego burgera!
Pamiętnik - serdecznie polecam dziewczynom, oczywiście panowie również mogą obejrzeć. Film opowiada o miłości dwójki osób, kobieta pochodzi z wyższych sfer, natomiast mężczyzna z niższych. Rozchodzą się, potem spotykają po 7 latach..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).