Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-21, 18:15
aktualnie przezywam (juz ponad dwutygodniowe:P) zafascynowanie "opowiesciami z narni". Film oczarowal mnie doszczetnie i w wolnych chwilach slucham jego przeswietnej sciezki dzwiekowej. Procz doskonalej muzyki w tle, film byl bogaty w bardzo realistycznie wygladajace efekty specjalne. Role Postaci pierwszoplanowych zostaly odegrane wrecz znakomicie, gra aktorow wyglada tak naturalnie, ze w polaczeniu z wszystkim tym o czym napomknelam wczesniej film staje sie bardzo realistyczny i potrafi przeniesc do wnetrza starej szafy
Zazdroszcze dzieciom ktore po obejrzeniu tego filmu mogly uaktywnic wyobraznie i przeniesc sie do basniowego swiata
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-21, 18:49
Bylam na tym z mamą w kinie Królowa byla najlepsza postacia, przekonujaca a i wyglad aktorki doskonale nadaje sie do grania zlych charakterow. Ona nadaje postaciom glebie, wystarczy zobaczyc ja w kreacji Gabriel w Constantinie albo w The Beach (brala tam przywodczynie tej grupy)
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-21, 19:14
o, a ja mam to na dvd od ponad miesiaca i jeszcze nie oglądnełam nawet :ppp
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-23, 19:29
No to musze sobie sciagnac skoro fajne ja ogladalam eurotrip komedia podobna do Americam pie , znaczy cos w tym stylu fajna
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
/ a ja skoro teraz pracuje do cinema city to sobie chodze na wszystko co grają późno /
oststnio byłem:
Agent XXL - żebym się nie upił to nie wiem czy bym zniósł
Straszny Film 4 - tu musiałem wypić jeszcze więcej
Asterix i Obelix - z byłą byłem w końcu u niej prznocowałem ale tych skojarzeń
V jak vendetta - to polecam - coś orygilanlego, reżyser sie popisał inszuję, ciekawa historia
mission imposible III - zabrałem mamę, śmieśnie wnosiła browary ;P i śmiesznie wynosiła puste puszki, film beznadzieja!!! scenariszusz na maxa kiczoawaty, przerost formy nad treścia
v jak kod davinci - na to pójdę jutro, sąsiadka ma chłopaka ale chyba zawróciłem jej w głowie?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).