Podoba mi sie , ale po tylu latach nie mam takiego zapalu , nawet jak nowy chap wychodzil to czasem po tygodniu mi siw przypomnialo , teraz jest Sasuke Vs. Itachi to w kazdy czwartek latam po necie jak glupi za chapem.
[ Dodano: 24-02-2008, 21:21 ]
o anime tez czesto zapominam.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
ach. Kocham xD I to jedyne anime które oglądam, jestem przy 130 odcinku ^^
Manga narazie nie. Chyba, że "poproszę" na dzień dziecka, potem na imieniny, i jeszcze na urodziny.. xD Tak po jednym tomie xP
No tych tonow jest naprawde duzo i kupywac je co roku na urodziny , to urodzin moze zbraknac.
Choc w sumie , tomow jest ponad 40 , mogla by dozyc tego wieku , ale jak by juz miala wszystkie tomy , to by miala ponad 60-tke na karku
[ Dodano: 30-03-2008, 12:25 ]
kurna , prawie 70 miala by lat.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).