taa.. Na urodziny, imieniny, pod choinkę.. xD I od "Mikołaja" xD
Albo.. No nie wiem.. Jeszcze za dobre świadectwo? i może.. E tam. To mi się już nie chce zbierać xD
Filler, jak zwykle, teraz beda fillery, czyli zwykle gowno, co nie ma i nie trzyma sie fabuly i nie ma nic wspolnego z manga, czyli pierwowzorem czy jakos tak.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Filler, jak zwykle, teraz beda fillery, czyli zwykle gowno, co nie ma i nie trzyma sie fabuly i nie ma nic wspolnego z manga, czyli pierwowzorem czy jakos tak.
Fillery, które są przeplatane wydarzeniami z mangi.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-23, 00:43
Naruto, Naruto... Mnie to anime nie powala, ale lubię główna postać. Rozśmiesza mnie gdy zrobi coś głupiego
Zzielona napisał/a:
Ja nie wiem co ludzie widzą w tych bajeczkach .
nie lubię określenia bajki, jeśli nie anime to kreskówka.
Wydaje mi się że ta "bajeczka" przedstawia typowy motyw która szkoli się, zdobywa nowe umiejętności i darzy do upragnionego celu. Do tego do chodza pewne zmiany w postaci, jednak nie sa to wielkie zmiany osobowości oraz nie poruszany jest specjalnie żaden problem, więc ogladam to anime jak mam wolny czas i akurat trawię na jej emisję
Co w nich widza?
Podsycaja wyobraźnię, dostarczajac marzycielskiej mocy naginania rzeczywistości
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).