rotfl chyba tylko bawisz sie suwakiem, zamiast ogladac, choc zwykle ja to robie, bo nie chce mi sie ogladac glupich i nudnych scen/retrospekcji.
Nawet na poczatku fillerow, jak Naruto zaczynal swoj trening nad FRS, tym nowym rasenganem, to Kakashi stwierdzil, ze bedzie specjalnie mu tlumaczyl i pokazywal o co chodzi, poniewaz Naruto jest zbyt tepy, by to pojac, to debil i cwiercmozg.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
to Kakashi stwierdzil, ze bedzie specjalnie mu tlumaczyl i pokazywal o co chodzi, poniewaz Naruto jest zbyt tepy, by to pojac, to debil i cwiercmozg.
To dlaczego Naruto najszybciej nauczył się Rasengana w przeciwieństwie do poprzedników? Np. czwarty hokage (Yondaime) potrzebował 3 lat, by opanować tą technikę.
[ Dodano: 01-07-2008, 02:00 ]
m@tarci napisał/a:
No i co, ten trening jest w mandze, najpierw zobacz sobie mange, a potem komentuj.
Ja mangi nie czytam. Może czasami coś tam zobaczę, ale generalnie wolę oglądać anime.
Glupie pytanie, byl glownym bohaterem i byl zwykla szmata, jeszcze tak dalej, to Saske wpakowalby mu Chidori w dupe i skonczylby sie dzien dziecka, dlatego Kishimoto dal mu jakas mocna do obrony i ataku, technike.
Tobie chyba myslenie i obserwowanie bardzo trudno przychodzi, jezeli widziales tyle odcinkow i nie zauwazyles ze Naruto to zwykly debil i bezmyslny napaleniec.
Glupie pytanie, byl glownym bohaterem i byl zwykla szmata, jeszcze tak dalej, to Saske wpakowalby mu Chidori w dupe i skonczylby sie dzien dziecka, dlatego Kishimoto dal mu jakas mocna do obrony i ataku, technike.
Oni są na równi.
m@tarci napisał/a:
Tobie chyba myslenie i obserwowanie bardzo trudno przychodzi, jezeli widziales tyle odcinkow i nie zauwazyles ze Naruto to zwykly debil i bezmyslny napaleniec.
Proponuje nie bawić się suwakiem, tylko oglądać. Zresztą nie mam ochoty czytać twoich głupich, bezmyślnych i niekulturalnych (przypominam, że publicznie się wypowiadasz) wniosków.
To nie sa wnioski, trzeba byc glupszym od tego tzw.Naruto, by nie zauwazyc jego bystrosci i nie wiem w czym Sasuke i Naruto sa na rowni, bo z tego co wiem i widzialem, to w niczym.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
To nie sa wnioski, trzeba byc glupszym od tego tzw.Naruto, by nie zauwazyc jego bystrosci i nie wiem w czym Sasuke i Naruto sa na rowni, bo z tego co wiem i widzialem, to w niczym.
Nie chcę mi się tego czytać co ty piszesz. Poza tym, ucisz się, bo nudny się robisz.
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-07-04, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).