Tajemnice Smallvile (niewiem czy dobrze napisałem;p)
4%
[ 4 ]
Kochaj mnie kochaj
1%
[ 1 ]
Plebania :D
2%
[ 2 ]
INNE
21%
[ 18 ]
Przyjaciele
9%
[ 8 ]
Monk
7%
[ 6 ]
Niania
8%
[ 7 ]
Kryminalni
4%
[ 4 ]
Magda M
3%
[ 3 ]
Samo Życie
0%
[ 0 ]
Głosować: 36
Wszystkich Głosów: 82
Autor
Wiadomość
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-26, 09:07
Mi sie najbardziej poodba Magda M.
M jak miłość to sie takie już rozciągniete zrobiło, ale oglądam z przyzwyczajenia, już nie tak jak kiedyś... Na Wspólnej nie lubie, bo nie wiem o co w nim chodzi (oglądam jeden odcinek na 2 tygodnie )
wcześniej oglądałem dośc maniakalnie Anioła (Dark angel chyba się to zwało) na tv4 z Jessicą Ablą.
No w polsce to sie nazywało cień anioła , po angielsku dark angel też to ogladalam nawet fajne , boston public tez lubilam ogladac a teraz rzadko bo za poźno leci
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-28, 23:04
O. A mi przypomnialo sie ktory z seriali ogladalam regularnie Kiedys leciala 'szkola przetrwania' z A.J. Cook i Haydenem Christensenem. Polubilam tego tasiemca do tego stopnia, ze kiedy nie moglam obejrzec odcinka ustawialam video zeby mi nagralo i pozniej ogladalam (czasem nawet kilkakrotnie) .
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-30, 16:01
Ja sądze, że zabrakło tu najlepszej niani na świecie według amerykanów czyli serialu "niania" no "kryminalnych" no i "Magdy M" Tez najbardziej lubie z tych tutaj to " M jak Miłośc" ni i "na wspólnej" chociaż i tak czesto nie ogladam seriali
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-05-03, 07:29
Jak sie da, to niech ktoś z adminów, doda te seriale a mianowicie :
Niania
Kryminalni
Magda M
----
Ludzie - zobaczcie z kiedy jest ta ankieta ;/. Wtedy nie było głośno o Magdzie M ;/
BaronVonColo [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-18, 10:10
Zabrakło Jasia Fasoli ,Alfa ,Niani, Kryminalnych i Serca z kamienia...
wydaje mi się, że serial Angel z Jessicą Albą powrócił bo oglądałem dzisiaj odcinek, akcja toczy się jakby dalej więc to kolejna seria a nie powtórki..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-20, 18:38
Ten serial ma tylko dwie serie... obie byly w Polsce, wiez moze nie widziales tego odcinka.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).