Gwiezdne Wrota z Macgyver'em ? pewnie gdzieś na kablówce albo satelicie
[ Komentarz dodany przez: moron: 13-12-2006, 14:59 ]
tyle to sam wiem... (no jeszcze tvn zostaje)
pytanie bylo konkretne chyba
no i w atlantis mcgejwera nie ma... ;(
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-13, 22:49
Lost - I, II, i 6 odcinkow III
SG - chyba wszystkie dostępne, ale z tego co wiem III się koledze połamała (CD), ale jestem ją w stanie zdobyc, bo pewnie juz niedlugo dojde do trójki
Z nie wymienionych to „Chirurdzy”, „Uwaga, Faceci!”, „Twarzą W Twarz” i „Odwróceni”
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Nie lubie polskiego gowna ze tak sie wyraze , jedynie nianie choc i tak to jest podrobka...
-Lost
-Przyjaciele
-Prison Break
-CSI
-Rodzina Soprano
-Bez Pardonu(czasem)
-Painkiller Jane(ze wzgledu na aktorke i fabula dosc oryginalna;)
Jeszcze duzo takich starszych , amerykanskich , ale nie bede juz wymienial...
...czasem moda na sukces ROTFLOL joke
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
IMO to jest dobry efekt , taki oryginalny , tez kiedys cos takiego sprobuje zrobic.
Co do seriali to ma byc gra na PC pt. Lost , Electronic Games Monthly ma ja wydac , tyle ze nie wiadomo jescze kiedy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).