Przyjaciele i Soprano, imo sa najlepsze, zadne inne serie, nawet House nie wywarly na mnie tyle wrazenia, chyba moda na sukces jeszcze, ile to mozna tego nadawac, to chyba starsze ode mnie, badzewie jedno.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Hm, przyznam szczerze ze jestem maniakiem serialowym, stad ogladam sporo pozycji. Z tych, ktore ogladam obecnie na biezaco to: one tree hill, gossip girl, burn notice, chucka, desperate housewives,friday night lights, grey's anatomy, heroes, lost,prison break, dollhouse, lie to me, how i met your mother no i pierwszy sezon friends : ) pewnie jeszcze coś pominalem, ale to moze nawet lepiej. W kazdym razie zaluje ze skins maja zawsze tak krotkie sezony (mowcie co chcecie, ja uwielbiam trzeci sezon ♥) i że Boston legal już się skończył... za to w jaki epicki sposób, hah! : D
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).