Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-10, 09:55
Ja jakiś czas temu z moim chłopakiem na YT oglądaliśmy sobie właśnie wejściówki z tych bajek . Jakieś Yatta Many, Dajmosy i inne takie . Ale mieliśmy ubaw ^^.
Oj oglądałem pokemony, ludwiczka, digimony, bolka i lolka, wunchpunch, dragon ball (to nie bajka tylko anime ) Teraz też oglądam dragon ball kai (to jest nowa skrócona wersja dragon ball z i z polepszona grafika, tylko w wersji japonskiej z napisami).
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-10, 21:13
Macieeek napisał/a:
pokemony
Pamiętam jak w szóstej klasie pani kazała nam obejrzeć jeden odcinek pokemonów w ramach zadania domowego. Potem rysowaliśmy wybranego pokemona i suma sumarum doszliśmy do wniosku, że pokemony to niebezpieczeństwo i nie powinno się tego oglądać . Pamiętam jak powiesiliśmy na takiej "włochatej" tablicy narysowane przez nas pokemony a potem babka przekreśliła to wszystko przyczepiając szpilkami tą biało - czerwoną taśmą, którą się oznacza zakaz wejścia na teren np. budowy .
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-05-11, 07:12
Inez napisał/a:
Pamiętam jak w szóstej klasie pani kazała nam obejrzeć jeden odcinek pokemonów w ramach zadania domowego. Potem rysowaliśmy wybranego pokemona i suma sumarum doszliśmy do wniosku, że pokemony to niebezpieczeństwo i nie powinno się tego oglądać . Pamiętam jak powiesiliśmy na takiej włochatej tablicy narysowane przez nas pokemony a potem babka przekreśliła to wszystko przyczepiając szpilkami tą biało - czerwoną taśmą, którą się oznacza zakaz wejścia na teren np. budowy .
Ja tam w podstawówce zarabiałam na pokemonach razem z kolegą. On dawał kartki, ja rysowałam i sprzedawaliśmy po złotówce albo 50gr. W końcu wychowawczyni się kapnęła i zakazała nam tego "procederu"
Ostatnio zmieniony przez Sabinsien56 2009-05-11, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Pamiętam jak w szóstej klasie pani kazała nam obejrzeć jeden odcinek pokemonów w ramach zadania domowego. Potem rysowaliśmy wybranego pokemona i suma sumarum doszliśmy do wniosku, że pokemony to niebezpieczeństwo i nie powinno się tego oglądać . Pamiętam jak powiesiliśmy na takiej włochatej tablicy narysowane przez nas pokemony a potem babka przekreśliła to wszystko przyczepiając szpilkami tą biało - czerwoną taśmą, którą się oznacza zakaz wejścia na teren np. budowy
W klasie 3 to pokemony cała klasa oglądała. I jeszcze były te kapsle tazo to na przerwach wszyscy w to grali (często wygrywałem i zdobywałem kapsle). Ehh to były dopiero czasy xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).