Wysłany:
2013-10-11, 21:52POSZUKUJ BAJKI , STAWIAM DOBRE PIWKO :D
A więc tak , kiedyś miałam bardzo fajną bajkę... tylko niestety nie pamiętam nic z tytułu i co gorsza żadnego punktu zaczepienia dzięki któremu mogłabym szukać w internecie... pamiętam tylko ze bajka była o korniku który mieszkał w globusie i potrafił w sekundę zrobić z drewna wszystko,akcja toczy się na statku i na 50 % jestem pewna ze płynął z Kolumbem.
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-10-30, 21:10
Ja do dzisiaj oglądam do niedzielnego śniadania "Kubusia Puchatka":) Dopiero po latach docenia się ogromną mądrość jaka bije treści tej bajki. Można się z niej wiele nauczyć a i momentów wzruszenia nie zabraknie...Jakaś taka sentymentalna się zrobiłam:)
Tom i Jerry to moja ulubiona bajka. Oglądałam też Tabalugę, Smerfy, Wilka i zająca, Wunshpunsh, obowiązkowo Pokemony (to esencja mojego dzieciństwa ), lubiłam też bajkę (nie wiem czy ktoś kojarzy) Kot Ik!
T0lkingF [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-02, 17:38
Smerfy. A trochę mniej z dzieciństwa, jednak starą bajką można w sumie nazwać - Pocahontas
U mnie na pierwszym miejscu Muminki i na półce i na ekranie. Oprócz nich jako jedną z najlepszych kreskówek uznaję Tajemnicze Złote Miasta (Dzieci Słońca), świetny OST.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).