Kończę właśnie San Andreas. Trochę sobie pomagam kodami, tak poza tym ciągle latam sobie Hydrą, droczę się z policją, wykolejam pociągi i ogóle jest tak samo fajnie, jak te parę lat temu.
Vice City - świetna ścieżka dźwiękowa, chyba najlepsza z całej serii (zwłaszcza Emotion 98.3). Przeszkadzała mi mała wielkość obszaru gry - taka mieścina z wieżowcami rozłożona po dwóch stronach rzeki, którą po kilkunastu misjach znało się już na pamięć.
W III grałem mało (zawsze wydaje mi się taka mroczna i smutna w porównaniu choćby z VC), w IV wcale.
Czekam na GTA V. Bardzo mocno czekam. Choć kręci mnie też Watch Dogs, pokazane na tegorocznym E3.
Imię: Marek
Wysłany:
2012-07-22, 13:42
madamebilberry napisał/a:
Grałam w to kiedyś. GTA 3 i 5 są moim zdaniem najlepsze . San Andreas w ogóle mi się nie podobał.
Trochę wybiegasz marzeniami. "Piątka" jest jeszcze w produkcji
---
Ja zaliczyłem III, VC, San Andreas(wciąż mam na dysku i odpalam), teraz natomiast popylam w "czwóreczkę". Przyznam, że IV ma moim zdaniem najlepszy klimat - cutscenki są genialne, w dodatku sama fabuła w spokoju mogła by robić za podkład do filmu.
GTA IV - 9/10 bo optymalizacja to kiepski żart...
GTA III - mniej kolorowo niż VC, ale dalej wciągająco. Mały świat, w dodatku protagonista nie umie pływać...
GTA III - 8/10 na drodze do 10 stoi mały świat i ułomność głównego bohatera
Vice City - btw pierwsze GTA w moim życiu - chyba najbardziej kolorowa. Klimat pstrokatych lat 70. pasuje mi zdecydowanie bardziej niż gangstah. Główny bohater dalej nie umie pływać.
GTA VC - 8/10 - patrz III, choć świat wydaje mi się minimalnie większy.
San Andreas cenię sobię zwłaszcza za rozbudowanie - gangsterski klimat jakoś mnie nie kręci. Pomimo tego gra mi się przyjemnie, choć po drugim przejściu gra jest wykorzystywana głównie jako odstresowywacz i chwilowe oderwanie od swojego następcy. Tylko ta grafika, na szczęście w necie można odpowiednie mody znaleźć.
GTA SA - 8+/10 za prehistoryczną grafikę i nie mój klimat
Cytat
Choć kręci mnie też Watch Dogs, pokazane na tegorocznym E3.
Popatrz na tę cudowną grafikę ciekawe jak będzie wyglądać kwestia optymalizacji na PC(jeśli gra na blaszaki wyjdzie, bo co do tego pewien nie jestem).
Mi się najbardziej podobała część SanAndreas. Dla mnie jest lepsza nawet od 4. Głównie podoba mi się to, że jest b.dużo misji oraz to, że możemy trenować, ubierać, uczesać swojego głównego bohatera
GTA III to praktycznie cała moja młodość... gra nieziemsko grywalna, to uczucie gdy zamiast jak człowiek robić misję, ty zwyczajnie mordujesz kogo się da ^_^
Tak, tak... jestem sadystą.
Pierwsze moje GTA to było GTA 2 ...z perspektywy czasu totalna żenada,ale kiedyś cieszyło.
Póżniej na starym PC GTA3 ledwo chodziło,ale dało radę grać na upartego.
Od tamtej pory katuje wszystkie części ,a gra bez kodów dodaje świetnego klimatu ;P
Nie mogę się doczekać piątej części.
Lipello [Usunięty]
Wysłany:
2013-09-03, 13:32
Ja solidnie zagrywałem się w San Andreas - ogromne przestrzenie, bardzo dobry soundtrack, masę czasu zmarnowałem przy tej gierce. Teraz z niecierpliwością czekam na najnowsza odsłonę, chyba będzie to powrót w klimaty SA. Poza tym planszówki
JA w GTA Sa gram do dziś, mamy nawet z kumplami własny serwer, gdzie co jakiś czas inną mapę wrzucamy i bawimy się na całego Gra się nie nudzi, ale tylko multiplayer. Myślę, że już bym nie dał rady grać na single, by przechodzić misje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).