Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2006-03-26, 16:32 [ GTA ] Grand Theft Auto
|
|
|
bardzo lubilem grać w tą gre, jeszcze na jej początkach kiedy to widziało sie wszystko z góry, już wtedy miała w sobie klimat, którego nie gubiła raczej w żadnej części a od czasu kiedy weszło 3D to już była masakra.
Wprawdzie jest tam wiele przemocy to jakoś nigdy nie korciło mnie aby potem ćwiczyć to na kims na środku ulicy. Wystarczało mi to co działo się podczas grania, a spędząłem przy tym mase godzin, bawiąc się w przestępce heh.
Ostatnio grywam w część San Andreas ,a le powoli staje się to monotonne. Cieszy mnie jednak, że próbują to zmienić dodając nowe możliwości, wiem,, że wyszła teraz nowsza wersja tej gry, ciekawi mnie czy będą kolejne, dobrze się to sprzedaje, ale trzeba teraz będzie wymyśleć coś co przyciągnie uwagę na nowo i zmieni oblicze gry.
jest coś co byście chcieli nowego w tej grze ? jakie są wogóle wasze opinie na jej temat ? która część była dla was najlepsza ?
jak dla mnie to san andreas, wiadomo, z uwagi na możliwość poruszania się choćby na rowerku.
nowości ciężko mi sobie wyobrazić, może więcej opcji wcodzenia do pomieszczeń, tylko wtedy gra będzie zajmować z 10GB hehe
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|