nawet wtedy da sie pograc , ale to juz jest strasznie stare.
pudi91 napisał/a:
ale do zwykłego spędzania nudy nie polcam
Juz sie o tym przekoalem , pogralem wtedy tydzien w ta gre , zaczelem robic rozne mody , zmienilem cala gre , domy/ulice/szczegoly/woda/trawa/ludzie/dziwki/samochody/bronie itp. itd. przez trzy dni to wszystko przerabialem , ale co chwile bledy lub jakies inne trudnosci , przez kolejne dwa dni testowalem , wkoncu udalo mi sie dojsc do ladu , nawet moje domy byly inne i z innymi skinami i po pieciu dniach przerabiania itd. pogralem sobie dwa dni , bo po dwoch dniach znudzilem sie , po to tyle sie nadenerwowalem by po tem dwa dni se pograc...
Mam nadzieje ze grafa w GTA 4 dorowna przynajmniej do Just Cause , tyle by starczylo , choc te gry sie roznia , ale nie chce mi sie szukac innej , bardziej podobnej gry , bo mam slaba pamiec , a i tak w glowie mam duzo.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pamiętam jeszcze czasy grania w pierwsze części na playstation, lata temu Świetna zabawa, pomimo tak prostej grafiki!
Obecnie przechodzę GTA San Andreas, podoba mi się ponieważ jest rozbudowane, a jednocześnie nie ma wysokich wymagań technicznych. Chciałam pograc w GTA 4, jednak nie odpalało na moim komputerze, zresztą jako nowa gra i tak pewnie by się zacinala - nie ten sprzęt.
GTA 3 także było wporządku, jednak nie utkwiło mi jakoś szczególnie w pamięci. GTA Vice City, dobra rozrywka, także Vice City stories na psp - jednak te misje z helikopterami mnie zawsze zniechęcały do gry!
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-05-23, 13:59
San Andreas to laata grania - poza głównym i pobocznymi wątkami jest masa miejsc do zwiedzenia, rozwalenia i spenetrowania. Szkoda, że GTA 4 takie nie jest...
Pamiętam jak pojechałem na komunie do kuzyna,do Niemiec.
Spędziłem sporoo czasu grając w GTA II na playu.
Najgorsze było jak musiałem wracać do naszego kraju,wtedy były to marzenia,których spełnienie graniczyło z cudem,a teraz możesz w kilka minut ściągnąć GTA II i odpalić na kompie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
madamebilberry [Usunięty]
Wysłany:
2012-06-03, 17:21
Grałam w to kiedyś. GTA 3 i 5 są moim zdaniem najlepsze . San Andreas w ogóle mi się nie podobał.
Też grałem i gram w GTA, bardzo lubię grać w tą grę, gdy wyszło GTA, GTA2 widok z góry (beznadzieja) ale grałem, teraz wszyscy wiemy ze Grand Theft Auto to strzał w dziesiątkę setki, tysiące, a nawet i miliony graczów w to gra, fora internetowe o GTA stają się bardziej popularne, tak jak GTA. Gram też w SA-MP Gta San Andreas Multiplayer, uważam, że to najlepszy multiplayer ze wszystkich, które są, myśląc o GTA.
Też w multiplayera dużo osób gra, miałem kiedyś nawet swój serwer, ale zabrakło funduszy na niego (niestety) i musiałem go zamknąć, wspomienia z niego zapamiętam na długo A w Grand Theft Auto będę grał jak najdłużej.
Pamiętam jak u kuzyna zobaczyłem GTA 1, taka zajawka... , później było GTA 2 to już w ogóle nie dało mnie się odciągnąć od kompa u kuzyna. W GTA 3 zagrałem już u siebie na swoim pierwszym kompie. To była jak na tamte czasy naprawdę rewolucja. Szkoda że nigdy tej części nie przeszedłem, utknąłem w drugim mieście. Jak się później okazało niewiele już mi brakowało do trzeciego miasta, ale to mi nie przeszkodziło bez kodów , zwiedzić ostatnią lokację w grze. Przepchnąłem łódkę ulicą za zaporę . Następnie przyszło Vice City - moja ulubiona część. Przeszedłem ją kilka razy + po prostu potrafiłem godzinami jeździć po mieście. W San Andreas krótko grałem bo mi wywalało podczas bójek i deszczu z gry, a jakoś niedawno zainstalowałem IV i jest fajnie, ale nie miałem czasu grać. Jestem gdzieś w drugim mieście. Jedna z moich ulubionych serii.
A ja zawsze jak byłem wkurzony, wpisywałem kod na bronie i wyżywałem się na bezbronnych przechodniach. Do tego w GTA 4 można było uciekać samolotem pasażerskim.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).