Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Czy jest tu ktoś, komu tak jak mi, kręci się łezka w oku na wspomnienie Amigi albo Commodore?:rozpacz: Jakie był Wasze ulubione gry?
Mi też łezka się kręci w oku ale za grami na NESa, czyli popularnego Pegasusa, o którym wpominali Przedmówcy.
Wspomnę tylko, że przeszedłem ponad 30 razy Mario, a Kontrę kilkanaście razy
Czy jest tu ktoś, komu tak jak mi, kręci się łezka w oku na wspomnienie Amigi albo Commodore?:rozpacz: Jakie był Wasze ulubione gry?
nie zapomne nigdy w sensible:
- strzal banan
-wrzucanie z rogu na szczupaka
- gdy nie moglem zrezygnowac z bycia trenerem polski [ wpadlem na to po 30 sezonie)
- kolo 10 polamanych joy'ow
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Moja pierwsza gra na kompa to Heroes 3 i co ciekawe do dzisiaj tnę ostro. Z pegazusa pamietam nieśmiertelną Contrę i złotą piątkę a zwłaszcza Micro Maschine !!!
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-09-11, 16:13
tak też grałam w tego gościa podobnego do Mario i miałam Atari
a River Raid ach... spędzaliśmy godziny z bratem na tej grze...była cudowna....:)
Jeżeli chodzi o starocia to ja jestem włascicielka działajacego pegazusa i mam multum dyskietek do niego w tym oczywiscie złotą 5tkę Mario, Diamonds, Czołgi, f1, olimpiada, go dizzy go! kochane przeze mnie rozne wersje chip&dale, mam też toma i jerrego ;D Contre! kilka jej odmian ;D
Miałam też inną grę, której nazwy nie pamiętam ale wkładalo sie do niej dyskietki takie jak z komputera i tam miałam wspomnianego już Prehistorica, a także Soccer Kid.
Zaś jeżeli o komputer chodzi, to z łezką w oku wspominam Theme Park World i the sims1. Oczywiscie sama posiadam 2 i czasami zdarza się, że łupię no i Wormsy!!
Dzieki uprzejmości kolegi z Polibudy mam też Heroesy III i IV, i chyba jako jedna z nielicznych preferuje 3, dla mnie the best! ;D
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Ostatnio zmieniony przez Alabastrova 2012-09-13, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-09-13, 23:19
Alabastrova napisał/a:
kochane przeze mnie rozne wersje chip&dale, mam też toma i jerrego ;D Contre! kilka jej odmian ;D
Alabastrova litości, albo wyślij mi to kurierem bo zaraz się pobeczę z tych sentymentów... ach...
[ Dodano: 14-09-2012, 00:21 ]
a i właśnie sobie przypomniałam, że gra Rayman taka przygodówka, za którym szalałam tak strasznie, że chodziłam do koleżanki obok w klatce w niego grać, bo nie miałam PC...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).