Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-19, 21:07
ja miałam taki etap, że mogłam siedzieć 24/7 przy simsach, ale mi przeszło, teraz (zarówno 2 jak i 3) nudzą mi się po jakiejś godzinie.. ale następnego dnia znowu mam chęc sobie pograć
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ja też grałam w to czasem nawet cały dzień i mi się nudziło już a brat do mnie że już nie mam co robić.. A teraz płyta mi się zrysowała i ni hu hu nie zainstaluje się a nie chce mi się ściągać poza tym mam mało pojemny dysk (120GB)
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
Tylko po to, by używać jej do jednej gry... To marnowanie pieniędzy. Simy to moja życiowa gra [ ]
Taniej wyjdzie. Za konsole dasz mniej niż za wymiane komputera.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-22, 16:20
ale nowy komputer przyda się do innych rzeczy - a konsoli, jak napisał Krzysiek, nie ma sensu kupować dla jednej gry.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-22, 19:18
Tobiasz, kupienie konsoli tylko po to, aby pograć w simsy jest bezsensu. Gdybym była nałogowym graczem i co najmniej raz w miesiącu kupowała / ściągała z neta nową grę, to może, ale dla kilku chwil, to dziękuję, ale postoję. =)
Też rozważam kupno komputera, wtedy może trójka mi odpali. ; D
[ Komentarz dodany przez: Krzysiek: 09-06-22, 20:28 ]
Myślę o tym samym, tylko kiedy to będzie ? >.<
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Ostatnio obczajałem Sims3 i wygląda naprawdę spoko. Jednak sprzęt do trójki trzeba mieć mocny, szczególnie w mieście. Ale powiem Wam, że stara dobra 1ka pozostała mi w pamięci jako hit. Dalsze części to tylko odgrzewanie doskonałego pomysłu i wprowadzanie corazto większych wymagań. takie gry jak Sims nie muszą mieć odjazdowej grafy itp. Ale to tylko moje zdanie.
[ Komentarz dodany przez: Asiek: 25-06-2009, 13:12 ] jeżeli chcesz rozmawiać o grze The Sims 3, to zapraszam do odpowiedniego tematu: link
Wysłany:
2009-07-28, 20:46
Prawdo podobnie bardzo fajna grafika!A przy okazji kiedy grałam w Sims2 to jak mi się zacinał komputer to się wyłączał ekran!
proszę jak znacie odpowiedz na tę pytanie to proszę napiszcię
______________________________________________________ Michael Jackson <3
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-07-28, 21:57
ja w simsach strasznie uwielbiałam robić pożary xD i straszyć simów duchami ,
czasami jeszcze myśle o powrocie do gry, ale komp mi chyba by nie wytrzymał
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).