a ja kocham tą grę
mam teraz Sims 2 z wszystkimi dodatkami heh. i zabawnie jest.
nie mogę się doczekać Trójeczki
a kody są niesamowite
klapaucius było do zwykłych, 1.
a rosebud działało od Światówek.
jeszcze jest taki myk, że w polskiej wersji okno do wpisywania kodu wychodzi po Ctrl+Shift+C bodajże, a w angielskiej Ctrl+Shift+B. albo odwrotnie ;P dawno nie grałam, ale mam Abrakadabrę, której do końca nie rozkminiłam... nigdy nie dostałam muchomorów na podwórko i moje dzieci nie mogły wszystkich zaklęć zrobić. poza tym, nie odkryłam żadnego zaklęcia którego nie ma w księdze; ) a podobno takie są...
teraz w Czas Wolny czy tam Apartament w Sims 2 też jest magia, ale za cholerę nie wiem jak jej używać, skoro nie ma gdzie ani od kogo różdżki kupić nawet po kodzie nie ma "daj różdżkę" albo cuś takiego ;D
ktoś się orientuje? bo we wskazówkach tego nie ma.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Imię: Magda
Wysłany:
2009-06-11, 11:21
Mam taki problem. Moja siostra pobrała sobie Sims 2 i ściągneło się i nie ma nstalki tylko jest 8 plików co jak sie kliknie na nie to włącza się program do nagrywania żeby nagrac na płytke. Mam je wszystkie nagrać na płyty i dopiero wtedy jakoś to instalować?????
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2009-06-11, 12:08
o podstawie. Wiesz jak mam to zainstalować? Podobno trzeba użyć Shockwave
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2009-06-11, 14:56
Nie wiem, to jest tak jakby podzielone na 8 płyt.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).