zostanie Janem Kowalskim
tak jak w domu studenckim, każdy ma swoje nazwisko i takie zostaje nawet jak zamieszka z panną Burczymucha i panem Kotem.
czy w podstawowej dwójce to jest, to nie jestem pewna, w tym Osiedlowe Życie to jest na bank, bo tam można przecież mieszkać w bloku ale skoro mówisz, że piszą, że jest, to pewnie wiesz co mówisz.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Uwielbiam The Sims Od kiedy tylko w moje małe łapki wpadła pierwsza cześć zakochałam się i maniakalnie grałam
The Sims 2 posiadam całą kolekcję, wszystkie oryginalne części chyba po za jakimś mini dodatkiem czy dwoma. Aktualnie zdobią moją półkę bo gram w The Sims 3, lecz te wszystkie godziny spędzone z nimi to była świetna rozrywka
Pamietam jak wychodziły nowe dodatki, jaki był szał, zbieranie pieniędzy i praktycznie cały dzień testowania gry
Przez ostatni rok miałam dużą przerwę w graniu (wiadomo: matura), ale teraz chętnie od czasu do czasu powracam do swoich rodzinek
Ostatnio zmieniony przez Gaja 2010-10-01, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).